2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شونه فلزی حتما بخر مخصوص شپش خیلییی بهت کمک میکنه نود درصد راهو میری نرم کننده بموهات بزن  حتی کف سرت موهات لیز لیز بشه و تامیتونی شونه کن و شونتو بشور هرچی تخمه ازسرت بریزه 

لوسیون مو دایلیس .۰۴ بخر باموهای خشک کاملا بموهات بزن کف سرتم آغشه کن شب تا صبح رو سرت باشه مثلا۵ عصر تا فردا صبح روسرت باشه صبح برو موهاتو بشور و حسابی شونه کن ی استکان اب بایه استکان سرکه قاطی کن بعد اینکه موهاتو صبح شستی این ابو سرکه رو بموهات بزن  پنج دقیقه ماساژ بشور کلا ریشه کن میشه

اصلا اجازه نده موهات کثیف و چرب و شوره ای بشه شوره خودش عامل ایجاد تخم شپشه 

هر دوسه روز یبار حتمااااا سرتو بشور 

نیازم نیست موهاتو کوتاه کنیو رنگ کنی و دکلره کنی و هزار تا کارای عجیب غریب کنی

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

عزیزم تو تاپیک نظرتون به من گفتیم بودجم آنقدر من منظورم به شما آلوئه اینا نبود منظورم به کاربری بود گفت نون پنیر بده گفتم اون میخورن صد درصد گفتم بیام اینجا بگم یوقت دلخور نشی ازم بله مهم نیت 

خدابیامرز من براشون فاتحه فرستادم 

عزیزم تو تاپیک نظرتون به من گفتیم بودجم آنقدر من منظورم به شما آلوئه اینا نبود منظورم به کاربری بود ...

نه عزیزم ،چرا دلخوری 💓

ممنون از لطفت

women againt women:اینجا یاد میگیری