2777
2789
اره منم همون قسمت چندتا دونه مونده گف دوجلشه دیگه بیا ک اینم اوکی شه

آره خیلی خوبه👌

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون موندم که تموم بدن رو برم یا همین فول کاربردی رو  الان بازو به بالا و ران رو نزدم  ...

بستگی ب بدن داره من خودم رونام و بازوهام اصلا مو ندارن اگه مال شمام نداره اون قسمتا رو نرو

هر قسمتی ک لیزر انجام شده تا ۲۴ ساعت هیچ ماده شوینده ای نزنید عزیزم

ظرفامونو کی بشوره بعد رفتن به  دستشویی مایع نزنیم به دستمامون  😑 چه بد 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
واقعا دردش خیلی عذاب اور راهی هست کمتر درد داشته باشه

چرا برای من قابل تحمله پس؟ خیلیا شنیدم از دردش مینالن من خودم ادمیم ک تحمل دردم خیلی پایینه ولی با لیزر مشکلی نداشتم اصلا

چرا برای من قابل تحمله پس؟ خیلیا شنیدم از دردش مینالن من خودم ادمیم ک تحمل دردم خیلی پایینه ولی با ل ...

منم برای قرتی بازی تحملم بالاست😂😂

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
بستگی ب بدن داره من خودم رونام و بازوهام اصلا مو ندارن اگه مال شمام نداره اون قسمتا رو نرو

اسی چند سالته؟ دوست داشتی بگو     من بدنم خیلی کم مو بود الان دو ساله زیاد شدن 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

ببخشید ولی مگه لیزر جلسه آخر داره 

من قبل کرونا لیزرم رو شروع کردم هنوز هم هر چهار پنج ماه یک بار میرم برای شارژ 

ولی خیلی چیز خوبیه واقعا یکی از بهترین کارهایی که کردم لیزر بود از اپیلاسیون راحت شدم