2777
2789
مگه دهانتان چقدر باز می شه  نمی شه که دندون ها رو درست نکرد ترس اینکه آخرش چی می شه موندم خدا ...

تاپیک زدم تگتون میکنم ولی آبی نمیشه خودتون بیاین تاپیک اخرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام استاتر عزیز خوبی

دختر من ۱۸ سالشه الان فکش صدا میده وتق تق میکنه هر موقع بازش میکنه والام مدتی قفل میکنه 

بردم دکتر شل کننده عضلات داد خوب نشد بردم متخصص گفت غضروف گیره باید درش بیاریم 

الان خیلی نگرانم عوارض داره یک گوشه کنار گوشش درد میکنه وصدا میده

هر کی می‌دونه کمک کنه 

عوارض داره بعد خوب میشه 

سلام استاتر عزیز خوبیدختر من ۱۸ سالشه الان فکش صدا میده وتق تق میکنه هر موقع بازش میکنه والام مدتی ق ...

هنوز اولشه برای دختر شما پس کاملا جدی بگیرید چون اگه مثه من بشه درمانش خیلی سخت و پرهزینه میشه و دردش بیشتر میشه من علائم اولیه‌م مثه دختر شما بود که به مرور بدتر شد احتمال زیاد جابجایی دیسک فکه پیش یه متخصص خوب برین اون شل کننده‌ها اصلا راه درمان نیس صرفا مثه مسکن عمل میکنه من تهران نیستم ولی تعریف دکتر ساره فرهادی رو شنیدم 

هنوز اولشه برای دختر شما پس کاملا جدی بگیرید چون اگه مثه من بشه درمانش خیلی سخت و پرهزینه میشه و درد ...

سلام.عزیزم خوبی ممنون که جواب دادی بردم عکس گرفتن وگفتن تحلیل استخوان فک 

راهکار درمانی نداره باید مراعات کنه تا پیش روی نکنه 

مال شما چی شد؟؟

سلام.عزیزم خوبی ممنون که جواب دادی بردم عکس گرفتن وگفتن تحلیل استخوان فک راهکار درمانی نداره باید مر ...

والا به من گارد دادن تغییر نکرد فیزیوتراپی رفتم اونم خیلی جواب نگرفتم در کل من درمانی پیدا نکردم وقتی که بیماری پیشروی کنه فک خیلی محدود باز میشه من الان دندونای عقبم همه خراب شدن ولی دندونپزشکی نمیتونم برم چون نمیتونم دهنمو باز کنم خیلی سخته