2777
2789
بلفى من از ده پرى تا بئت وچهار اقدام داشتم یه شب در میون الانم بچم دختره ..تو باردارى هاى قبلمم همینطورى بود اقدامم ولى پسر شدن
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلفى دکترا تشخیص دادن به خاطر پارازىت وهواى آلوده تهرانه ...دهانه رحمم بسته بود فقط کىسه آبم سوراخ شد که سزارین شدم وختم باردارى دادن
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم.
بلفی آره لتروزول خوردم من دقیقا روز تخمکl گذاری اقدام داشتم اون روز از درد تخمدان گریه میکردم و مطمئن شدم دارم تخمک گذاری میکنم و اقدام کردم کلا اونماه سه روز اقدام کردم روز درد و فرداش و پس فرداش
ربِّ لا تَذرْنی فَرْداً و انتَ خیرُ الوارِثینَ واجْعَلْ لی مِن لدُنک وَلیّاً یرثُنی فی حیوتی و یستغفِرلی بعدَ وفاتی و اجعلهُ سویّاً و لا تجعَل للشیطانِ فیه نصیباً اللهم اِنّی استغفرُکَ و اتوبُ الیکَ انّک انتَ التّوابُ الرّحیم
بلفی خواست خدا بر خواست ما مقدمه
ربِّ لا تَذرْنی فَرْداً و انتَ خیرُ الوارِثینَ واجْعَلْ لی مِن لدُنک وَلیّاً یرثُنی فی حیوتی و یستغفِرلی بعدَ وفاتی و اجعلهُ سویّاً و لا تجعَل للشیطانِ فیه نصیباً اللهم اِنّی استغفرُکَ و اتوبُ الیکَ انّک انتَ التّوابُ الرّحیم
بلفى من تو تابستون همش دلم آب دوغرخىار میخاست زىاد خوردم البته من میلم میکشید بخورم به خاطر دختر دار شدن نبود ..شاید تاثیراون ماستام بوده که نى نى دختر شده..البته اول خواست خدا بوده مطمئنا
دختره بلفی جون
2810