2777
2789
وااااااااااای هستی خوش به حالت . باورتون نمیشه بچه ها من دیگه دارم به بچه آوردن از بهزیستی فکر میکنم
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بلفى حتى اولى رو هم بدون قرص باردار شدم ...چند دروه جلومىفن خوردم جواب نداد بعد که قطعش جردم چند ماه بعد در کمال ناباورى باردار شدم .....فقط استرس واز خودتون دور کنین بهش فکر نکنین برا لذتش سکس داشته باشین نه بچه چون خود استرس مانع باردارى میشه ....براتون دعا مىکنم خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه ...خودم انتظار کشیدم مىدونم سخته
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم.
عزیزم از من تابلو تر پیدا نمیکنی من یک تخمدانم رو از دست دادم 4 سال قبل از ازدواجم و یک تخمدان مونده بود اونم پی سی او ! چند سال دارو خوردم یک سال قبل از ازدواجمون شوهرم که دوستم بود گفت بابا این قرصای لعنتی رو نخور. ولش کن . منم قطعشون کردم. بعد هم شرایطم جوری شد که هر روز هفته ورزش میکردم . شنای سنگین بعد ازدواج کردم . دکترم همیشه میگفت ازدواج کردی به هیچ عنوان جلوگیری نکن. سنت داره میره بالا و امکان باروریت کم میشه . خلاصه ما هم گوش دادیم باورت میشه من درست شب اول عقدم حامله شدم ؟!!!
i was a stranger in my own skin
من برا اولى پنج سال تو اقدام بودم ...هیچ وقت نا امید نشین هیچوقت
هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم.
من چقدرم شرط و شروط واسه شوهرم گذاشته بودم که من بچه دار ممکنه نشم و اون باید تعهد بده که بچه نمیخواد و شوهرم کلی قول داد که بچه براش مهم نیست و اووووه بعد یک ماه از عقدم در کمال شرمساری و خجالت فهمیدم حامله م ! شوهرم میگفت تو منو گول زدی دروغ گفتی بچه دار نمیشی !
i was a stranger in my own skin
2810