2777
2789
عنوان

توجه توجه مشکل فنی در کلوپ های نی نی سایت باعث سردرگمی خیلی ها شده ...

| مشاهده متن کامل بحث + 12448 بازدید | 2381 پست
خواهر زاده های من که به دامادامون رفتن.شما چی؟معمولا به خودتون میرن بچه ها
زینب جان شرمنده ایم که بهای حسینی شدن ما بی حسین شدن تو بود و شرمنده تر آنکه تو بی حسین شدی و ما حسینی نشدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله شوهرم امروز میگفت حس میکنم این ماه قراره بابا بشم دلم براش سوخت چون خودم هیچ حسی ندارم اگه نشم ضد حالش میشه فکر کرده ی دونه خرما وسیاه دونه امروز خوردم دیگه تمومه هههههههههه
زینب جان شرمنده ایم که بهای حسینی شدن ما بی حسین شدن تو بود و شرمنده تر آنکه تو بی حسین شدی و ما حسینی نشدیم
ا یکی ی دونه ای.دوست داری اینجوری؟یادوست داشتی خواهر برادر میداشتی
ایشالا که میشه واسه خدا کاری نداره که عزیزم، نه خوبه اینجوری نمیدونم چون نداشتم فکر میکنم خوبه یا کلا خوبه اینجور هههه اما نمیخوام خودم ی دونه داشته باشم، تااازه منو هم بعد از 10سال مامانم باردار شد بعدشم سقط میکرد و نمیموندن بابام گفت نمیخواد دیگه بچه اصن همین یکی کافیه
سلام دوستان خوبید چرا اینجا انقدر خلوته؟ چرا کلوپها درست نمیشن از روزیکه سایت قاط زده بچه ها کم پیدا شدن یکیشون خود من
برای تمام رنجهایی که می برم صبر میکنم که صبر اوج احترام به حکمت خداوند است...
بچه ها بهم بگید چطور خودمو تقویت کنم که این ماه دیگه مامان شم؟من قبلا اصلا موز نمیخوردم الان چندروزه میخورم رازیانه هم میخورم چون میگن واسه تقویت باروری خیلی خوبه قبلا تو روزای تخمک گذاریم اصلا اقدام نداشتم چون دختر میخواستم اما این ماه تصمیم گرفتم کاملا بیخیال برم اقدام و مخصوصا تو این روزا حالا بنظر شما دیگه چه کاری کنم؟ من الان 8 پری ام یعنی اقدامام از امشب شر.ع میشه........ ممنون میشم راهنماییم کنید
آنا............ مادری.......... چرا شما نمیاید دیگه من گاهی میام اینجا سرک میکشم می بینم نیستید منم بدون اینکه پست بذارم میرم
2810