2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیتا جون ممکنه برام بگی هر وعده چند سیسی میدی به طاها گلی؟ شبانه روزش میکنه چند سیسی؟؟؟ پسر من دیروز واکسن 4 ماهگیشو زد...7500 وزنش بود...یکی دوهفتس به زور شیر میخوره...3 ساعت یه بار 150 سیسی میدم....کلافم کرده....خواستم ببینم شما چجوری میدی....ب ب لاک هم میخوره...ممنونم عزیزم
یا اباالفضل
ابریشم جون پسر من هم 150 تا میخوره ولی شبها گاهی 180 تا هم میخوره در روز 5 الی 6 وعده
البته 1وعده من بهش آب یا آبقند میدم چون شکمش خوب کار نمیکنه دیربه دیر کار میکنه

من اوایل بهش آپتامیل میدادم خیلی نفاخ بود الان 1ماه و نیمه دارم گیگوز میدم راضی ام
ولی با آپتامیل خیلی بهتر وزن میگرفت

واسه واکسن بردمش 6800 بود
گفتار نیک * کردار نیک * پندار نیک
پسر منم واسه گرسنگی گریه نمیکنه مگر شب ها
ولی از نق نق کردنش متوجه میشم وقتی بی حوصله و ناراحته معلومه گرسنست !!!
دیگه حدودی دستم اومده کی گرسنشه
گفتار نیک * کردار نیک * پندار نیک

به جای استفاده از مواد شیمیایی بهتره شیر بز رو امتحان کنید بهترین ماده غذایی بخصوص در دوران بارداری هست باعث سلامتی جنین و مادر میشه. خیلی خاصیت داره و بهترین دارو برای بسیاری از بیماری هاست حدود نود و شش درصد املاح و مواد معدنی  و ویتامین داره برای الرژی و دیابت و فشاره خون مثل معجزه میمونه اگر گوشت بز رو با شیر بز مصرف کنید برای نازایی بهترین شفاست اگر دنبال شیر بز هستید مزرعه بز مروگل ذو تو‌گوگل سرچ کنید