2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از لطف همگی

مامان آینده :
من هرکار کردم پسرم خیلی پستونک نمیگیره یعنی زودی از دهنش پرت میکنه بیرون ولی مامانم میگه اگه به آبقند بزنی بهتر میگیره ولی کلا پستونکی نیست تند تند پرت میکنه

با اینحال من پستونک معمولی براش گرفتم + پستونک ارتودنسی که میگن اگه بچه پستونکی باشه واسه دندون در آوردن اذیت نمیشه و ترتیب دندوناشو خراب نمیکنه طاها هم پستونک ارتودنسیشو بیشتر دوست داره

این پستونک ارتودنسیشه تا میذاره دهنش عکس میندازم ازش انقدر که بچه پستونکی دوست دارم!!!
آپلود عکس , آپلود رایگان

اینم پستونک معمولی
آپلود عکس , آپلود رایگان
گفتار نیک * کردار نیک * پندار نیک
سلام عزیزم شما بیمارستان نجمیه رفتی .... خصوصی ویزیت شدی یا دفترچه داشتی ؟؟ مال سپاه یا ارتش ...اخه خیلی گرون شده سزارینت ...واسم عجیب بود ...
راستی یه دکتری هست تو نجمیه که دستور سزارین رو مینویسه و پانصدتومان میگیره و کلا مثل طبیعی رایگان در میاد واسه بیمه های تحت پوشش خودشون هم نجمیه هم بقیه اله ...شما اطلاعی نداری؟؟ اخه من دفترچه دارم ...
سلام ترانه جون منم بین این دو تا بیمارستان موندم کدومو برم تو چه اطلاعاتی داری درباره کادر ماماییشون ؟http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=676395
بقیه الله ت2.300 س و ت1.5 ط
نجمیه ت2س و ت 1.5 ط
خوشبختی داشتن بیشترین ها و بهترین ها نیست ،خوشبختی رضایت از وضعیت موجود وداشتن آرامش است .
الیا جون این قیمت که گفتی واسه اوناییه که حتی دفترچه دارن؟؟؟
اخه دوستم پارسال بقیه اله زایمان طبیعی داشت فقط 15000تومان داده بود شوهرش ارتشیه و بیمه اونجارو داره ..
شما ها بیمه اونجارو ندارید ؟؟
نه ترانه جان واسه کسایی که بیمه تامین اجتماعین بدون بیمه تکمیلی انقدر می شه اونا که دفترچه نیروهای مسلح دارن رایگانه خیالت راحت برو حالشو ببر
خوشبختی داشتن بیشترین ها و بهترین ها نیست ،خوشبختی رضایت از وضعیت موجود وداشتن آرامش است .
قربونت الیا جون ...ولی طبیعیش رایگانه انگار ..سزارین هم باید دکتراش اورژانسی تایید کنن شما اطلاع نداری کدوم دکترش زیرمیزی کمتری میگیریه واسه اینکار؟؟ اخه من سزارین میخام
2810