2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم میرم اصلن بهش نمیگم مگه چلاغم منتظر اون بمونم

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات

نه😁😁😁😁😁

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

آره شده بره ولی خیلی وقت ها هم دنبال جایگزین می گرده که نره مثلا جای نوشابه می گه شربت بخوریم ولی خوب هوا گرمه خونمون هم آسانسور نداره دلم نمی یاد خیلی کم پیش می یاد بگم 

شبها دیر میاد خیلیم خسته ست. اصلا دلم نمیاد بهش بگم بره چیزی بخره. سر سفره خوابش میبره بنده خدا .تمام خرید خونه با خودمه ساعت ۶صبح میره ناهار نمیاد شب ساعت ۱۰میاد چطوری بگم برگرد برو چیزی بخر .

اگه شرایطش باشه وبیکاریش باشه شام وناهارم خودش میپزه ولی من دلم میسوزه براش 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم