2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه18_22ماهه دارین بیاین بگین به بچه هاتون چیامیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 88 بازدید | 78 پست
شمیم جوم پسر من ۸ صبح بیدار میشه من قبلا شیر خودمو میدادمو هیچی دیگه نمیخورد و متاسفانه اصلا خوب وزن نگرفت منم ۱۷ ماهه بود از شیر گرفتمش بعد دیگه خدا رو شکر داره خوب غذا میخوره اما باز مقدار کم میخوره یعنی زود سیر میشه ۱۸ ماهشه ۹ کیلو ۶۰۰ قدش هم ۸۶ خیلی ریزه میزه هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس اگه قدش بلنده خوبه ماشالله معمولاقدای بلند لاغرندچون هرچی میخورن میره توقدشون،من همیشه برام قدمهمتره ولی فکرکنم دخترم قدمتوسط بشه ولی واقعادلم میخوادقدبلندبشه
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
مامان نی نی معلومه باینکه به بچه خوب میرسی وهمه چی بهش میدی ولی کم خوراکه چون دخترمن که ظاهرا کمترچیزمیخوره وزنش18ماهگی 12بود
شمیم جون منم دوس دارم قدش بلندبشه زیاد به وزنش کاری ندارم.مامان نی نی جون ماشالله قدش عالیه کاش دخترمنم قدش بلندشه.دکتر دخترم میگفت قد دوسالکی بچه ها ضرب در دو میشه قد بزرگسالیشون نمیدونم درسته یانه
منم شنیدم پارمیس جون ولی محاله چون الان اکثربچه هاتو18ماهگی 80به بالااند یعنی همه بایدقدشون165به بالاباشه، واین بعیده
راستی دندونای پسر من خیلی پشت سر هم در اومد الانم آخرین دندونان داره در میاد و دیگه تکمیل میشه فکر میکنم بخاطر دندون خیلی انرژیشو گرفت همش تب میکرد و ۴ تا ۴ تا باهم در میورد و لب به غذا نمیزد تازه ۱ ماه به خوردن افتاده
آره دیگه چون بچه های قدبلندباید دوبرابربقیه بچه هابخورن تا یه ذره تپل به نظربرسن دوستم قدبچش18ماهگی87 بودباوزن 13 باورش نمیشدازدخترمن وزنش بیشتره ولاعرتردخترمن بود