2777
2789

تولد امام رضا ع مباااارک 😍😍😍😍

نیت کنید اسمتونو بگید برای نیتتون  یس و یه تسبیح صلوات میفرستم هدیه به امام رضا امام مهربونی ها 😍😍😍

شمام دعا کنید زایمان خوبی داشته باشم و امام رضا ع حاجت منم بده 

مرسی دوستان 🌹🌹🌹🌹♥️♥️♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

التماس دعا 

محدثه

سلام😢لطفا برای آوردن رتبه توکنکور۱۴۰۱ و زندگیم (خونمون تموم بشه و بتونیم ماشین بگیرم و همسرم داخل یه شغل خوب استخدام بشه🥺(قلبـ♥️های شما دوستان بهتر از قلب های ماست )برام دعا کنید و صلوات بفرستید انشاالله به هر آنچه که می خواهید برسید 🤲🏻

نسرین🌹

برای بیمار سرطانیمون دعا کنید.از سال 96 خواننده خاموش بودم و الان تصمیم به عضویت گرفتم.ممنون میشم برای بیمار سرطانیمون دعا کنید. و همچنین دعا کنید کارم جور شه انشاالله و بتونم از اینجا برم...اجرتون با اقا امام زمان ( عج) اللهم عجل لولیک الفرج.
2809