2777
2789

من تازه فصل سوم رو دارم می‌بینم

دوستش دارم

جذابه به نظرم، هر چند اسم ها و شخصیت ها زیادن و قاطی میکردم، ولی الان همشون و می‌شناسم 😂

چه جالب تاریخ ایتالیا رو نشون میده و بافت سنتی و فقرشون رو ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

توی تاپیک اون خانم طومار نوشتی تا اومدم جوابتو بدم قفل شد

نه که خودت اصلا اهل دعوا نیستی

اینو از تاپیک قبلیت همه متوجه میشن

من خودم شناختمت ولی شعورم اجازه نداد بی جواب بزارم حرفتو 

اون روز وقتی دیدم کاربریت لغو شده انقد خوشحال شدم باز دیدم برگشتی متاسفانه

کلا این سایتو واسه درگیری با بقیه انتخاب کردی

میدونی چرا قدیمیا میگن خون خودتو کثیف نکن چون هربار حرص خوردن باعث میشه سودای خونت زیاد بشه و هزارتا درد و مرض بگیری به تبعش پس به خاطر یه دونه احمقی که به احمق بودن اصرار داره خودتو بیمار نکن
بیشتر ببینید

@نی_نی_یار_پنج    

این کاربر توی تاپیکا درگیره با بقیه

دونفر که باهم بحث میکنن این کاربر میشه وکیل بقیه

لطفا رسیدگی کنید

میدونی چرا قدیمیا میگن خون خودتو کثیف نکن چون هربار حرص خوردن باعث میشه سودای خونت زیاد بشه و هزارتا درد و مرض بگیری به تبعش پس به خاطر یه دونه احمقی که به احمق بودن اصرار داره خودتو بیمار نکن
بیشتر ببینید
@نی_نی_یار_پنج     این کاربر توی تاپیکا درگیره با بقیه دونفر که باهم بحث میکنن این کارب ...

@نی_نی_یار_پنج    

عزیزم من به شما اثبات میکنم این خانم چقدر با همه درگیر هستند

انگار فکر میکنه سابقه فحاشی هاش گم میشه !!!

از همون روز اول عضویتش که با یکی دیگه داشت دعوا میکرد خواست ازش طرفداری کنم، گفتم بحثتون به خودتون مربوطه بگیرید و ایشون پر از عقده شروع کرد به دعوا با من

تا امروز که دیدم باز در یک تاپیک دیگه با همه درگیر شده

حالا هم اومده تنها تاپیک باز من و پیدا کرده و مثل اون دفعه که اومده بود توی تاپیک خودم فحش میداد و توهین میکرد ، باز دعوا راه انداخته

دفعه قبل بهم‌گفتید امروز تازه عضو شده و اینجوری حالشون بدتر میشه و شما بهشون برای همین فرصت میدید

امروز که دیدم دوباره دعوا راه انداخته با بقیه، به این نتیجه رسیدم جو اینجا رو فقط یه عده هستند که مسموم میکنن.... فقط همون توهین کننده ها کاربریشون عوض میشه، اینجا اکثریت مشکلی ندارند وگرنه .... 

این خانم همه توهین هاش هم اون روز به خود من در اون تاپیک هست

هم امروز که یک تنه با چند نفر دعوا میکرد .... حالا هم باز پا شده اومده اینجا.... انگار فکر میکنه سابقه فحاشی هاش نیست اگر شما رو تگ کنه !