2777
2789

من حدود  دوسال خرده‌ای هست تایپیکی در مورد درمان افسردگی نوشتم با عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم .

این مطلب که الان مینویسم حاصل 1000 مورد بیشتر چت کردن  و مشاوره با افراد افسرده است.

یکی موارد که موجب افسردگی شده بود و آمار ش خیلی زیاد بود خانمهایی بودن که موفق شده بودن رژیم بگیرن لاغر بشن.

بعد تایپیکم   اینقدر  از داخل  نی سایت خانما کسل و افسرده لب مرگ به من پیام دادن که  افسردگی شون از  رژیم گرفتن شروع شده.

. که الان چکار کنیم درست بشه؟

حالا افسردگی سالها زمانبره درمانش.

مگه میشه دوروزه یه هفته خوبش کرد. یه چیزی من میگم یه چیزی می‌شنوید تا دچار نشین نمیفهمید .

هرچی میگی بابا رژیم الکی نگیرید کل املاح بدن میره

. کل جون بدن میره

کی گوشت بدن میره.

میخوای لاغر شی ورزش کن اصلاح تغذیه کن.  اصول خاص داره.

. اینقدر دختر خانما و خانمها متاهل ساده داریم  که میرن دم نوش می‌خرن  با قیمت بالا لاغر شن.

بابا شما همون هر روز آب‌جوش بخوری کار دم نوش میکنه. چرا با دمنوش  دنبال  معجزه میگردی. 

کی میخوای درک کنی این دمنوش‌ها فقط دارن جیبت خالی می‌کنند از سادگی شما و بی اطلاعتون استفاده میکنن.

. لاغری اصول داره 

نه  اینکه با هر روشی دوسال تلاش کنی خودتو ببری لب گور.

4 ماه 6 ماه یکسال رژیم میگیرن با روش نادرست لاغر میشن.

پوست و استخوان میشن منتها یه آدم لاغر بیمار

که به هردکتر میرن دیگه کاری ازش نمیا فقط دارو افسردگی میده. میگه

حالا دوسال بخور تا

تا ببینیم چی میشه

طرف نمیتونه از فرط بیجونی بیجونی بچه داربشه

حتی بعصی کلا پریود شون قطع شده

کلا  دخترا افسرده میلی به ازدواج ندارن.

حس جنسی شون صفر شده و متنفر.  

بعصی ازدواج تند تند سقط دارن چون بدن توان نگهداری جنین نداره.

بعصی از اول بارداری افسرده هستن

بعصی شون بعد زایمان افسردگی میگیرن تحمل نگاه به بچه خودشونم ندارن.

بعصی افسردگی شون درمان نکردن حالا بچه  بزرگتر شده عصبی هستن یکسر به بچه  طفلی غر میزنن و  دعواش میکنن و اصلا حوصله نگهداری شو ندارن.

همش از شوهرشون  و همه عالم متوقع آن. هزار مشکل دیگه که ناشی از  رژیم‌های بی اصول خانم‌هاست .

اینو خواهرانه دلسوزانه واسه خواهرای ایران زمین نوشتم تا دوباره راه عده ای که رفتن موفق به لاغری هم شدن  ولی  به انتهای بیماری رسیدن رو باز تکرار نکنن و به آمار بیماران افسردگی اصافه نشن. که گاهی فکر میکنی درد بی درمون گرفتی از بس درمانش سخته.

تنبلی نکنید ورزش کنید .  ورزش مثل نماز واجبه.

با غذا سالم آشنا بشید

با ارزش مواد غذایی آشنا بشین.

با درست خوردن با کم خوردن

با به جا خوردن

با غذاهای غیر خوراکی

آشنا بشین

بعد اقدام به رژیم لاغری کنید.

دقيقا وقتي رژيم غير اصولي ميگيري چربي هاي اطراف كليه آب ميشه افتادگي كليه پيدا ميكنن 

شغل مجازیمو تازه شروع کردم به امید موفقیت هرروز دارم آموزش میبینم از بوتویوب تا قوی تر شم💪🏻💪🏻💪🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهتر بود تو عنوان می زدید رژیم غیر اصولی نگیرید 

چون من نه تنها بعد لاغری و رژیم افسرده نشدم بلکه اعتماد به نفسم هم بیشتر شد

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

در قدیم زن چاق نبوده چون فعالیت بالا بوده

مشکل کیست نبوده چون تحرک بوده

مشکلات پوستی نبوده چون ایتقدر اشغال خوری نبوده.

زنها نه تا ده تا زایمان داشتن 90 سالم عمر میکردن

الان خانمه یا اصلا ازدواج نمیکنه

یا متاهل بشه اولش به زور باردار بشه

کلی مشکلات نازایی داره

مشکل بارداری داره

بدنش توان نگهداری بچه نداره

دنیا میاد تحمل نگهداری‌ نداره

خیلی خیلی هنر کنه

یکی بیاره

تحرک نداریم

غذاها مون شده اشغال

بعد رژیمم می‌خواهیم بگیریم

گند میزنیم به زندگی خودمون و اطرافیانمون

مرسی استارتر🌹🌹

رژیم غیر اصولی خوب نیست و عواقب ب ی داره

اونایی ک رژیم اصولی گرفتن سالهاست رژیم و تناسب اندامشونو حفظ کردن و خیلی راضین👌👌👌👌

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................

دقیقا من همیشه میگم راز خوش اندامی اول ورزش کردن هست بعد درست غذا خوردن نه نخوردن. طرف میاد بخاطر رژیم خودشو از همه چی محروم میکنه و این هم آسیب جسمی میزنه هم روانی. 

اول از همه ورزش بشه روتین هر روزتون حتی شده در حد ۱ ساعت پیاده روی یا رقص تو خونه. بعد همه چی بخورید ولی کمتر. بیشتر بجویید. وسط غذا آب نخورید. هله هوله و هرچی که مشخصه ارزش غذایی نداره یا نخورید یا خیلی کم. آب درست و به اندازه بخورید.هیچ وعده ای رو هم حذف نکنید. 

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

: مواد غذایی خوب واسه لاغرشدن

مواد تازه خام. مثل خرما کشمش. عسل  شیره انگور  میوه های خشک مثل  توت نخودچی و...  مغزها کنجد بادام و......

برنج کلا حذف بشه  یا دو سه قاشق

گوشت با استخوان به صورت سوپ با بلغور گندم

میوه های رسیده در فصل گرم

حذف هرخوراکی از سوپری و فروشگاه میاد

حذف غذاهای رنگارنگ   و عرف جامعه. کلا تنوع خوری ممنوع

غذاهای مناسب آبگوشت

گوشت قلقلی

بین چلو خورش قیمه باز بهتره

نون تازه سبوس دار واجبه هر روز

استفاده از روغن های طبیعی در آشپزی و خوردن

: استفاده از گندم و جو در آشپزی

[: استفاده از سبزیجات تازه تاکید می‌کنم تازه نه فریزری

تقریبا هر روز

در فصل گرم

[: در فصل سرد خوراک باید  گرم‌تر باشد مخصوصا مخصوصا شبها

: از بلغورگندم و بلغور جو هر روز در آشپزی استفاده کنید

داخل همه غذاها میشه زد

تأکید میکنم جو پرک اصلا اصلا مناسب نیست

[: ‌ تنبلی نکتید واسه آشپزی و خوردنتون وقت بذارید

به خودتون احترام بذارید

هر آشغالی واردش نکنيد

هرکی جسمش سالم نیست روحش هم سالم نیست

هرکی روحش سالم نیست

آدم شاد و آرومی نیست

از زندگی راضی نیست

[: اگربیجون نیستین ناهارو حذف کتید

[: شام خیلی مهمه حذف نشه

چون بدن در شب نیاز به گرمای غذا داره

واسه خواب خوب باید غروب غذا خورده بشه

: ظهر بیشتر باید استراحت کرد از خستگی

انرژی ظهر باید از استراحت ظهر گرفته بشه

نه از خوراک

خواهشا حرفی برای گفتن ندارین هی اعتراض نکنید به اوصاع روزگار. منم کنار شما زندگی میکنم

بهتر بود تو عنوان می زدید رژیم غیر اصولی نگیرید  چون من نه تنها بعد لاغری و رژیم افسرده نشدم ب ...

آنچه به رژیم  بین مردم مرسومه یعنی همین رژیم‌های بی اصول و من درآوردیه

ازدواج نکردن چه ربطی به رژیم داشت با این پسرایی که من میبینم قصد ازدواج تعطیله حتی اطرافیانم که دختر ...

منظور دختراییه که از بس طبعشون سرد شده میلی به ازدواج ندارن