من حدود دوسال خردهای هست تایپیکی در مورد درمان افسردگی نوشتم با عنوان
تجربه درمان افسردگی خودم .
این مطلب که الان مینویسم حاصل 1000 مورد بیشتر چت کردن و مشاوره با افراد افسرده است.
یکی موارد که موجب افسردگی شده بود و آمار ش خیلی زیاد بود خانمهایی بودن که موفق شده بودن رژیم بگیرن لاغر بشن.
بعد تایپیکم اینقدر از داخل نی سایت خانما کسل و افسرده لب مرگ به من پیام دادن که افسردگی شون از رژیم گرفتن شروع شده.
. که الان چکار کنیم درست بشه؟
حالا افسردگی سالها زمانبره درمانش.
مگه میشه دوروزه یه هفته خوبش کرد. یه چیزی من میگم یه چیزی میشنوید تا دچار نشین نمیفهمید .
هرچی میگی بابا رژیم الکی نگیرید کل املاح بدن میره
. کل جون بدن میره
کی گوشت بدن میره.
میخوای لاغر شی ورزش کن اصلاح تغذیه کن. اصول خاص داره.
. اینقدر دختر خانما و خانمها متاهل ساده داریم که میرن دم نوش میخرن با قیمت بالا لاغر شن.
بابا شما همون هر روز آبجوش بخوری کار دم نوش میکنه. چرا با دمنوش دنبال معجزه میگردی.
کی میخوای درک کنی این دمنوشها فقط دارن جیبت خالی میکنند از سادگی شما و بی اطلاعتون استفاده میکنن.
. لاغری اصول داره
نه اینکه با هر روشی دوسال تلاش کنی خودتو ببری لب گور.
4 ماه 6 ماه یکسال رژیم میگیرن با روش نادرست لاغر میشن.
پوست و استخوان میشن منتها یه آدم لاغر بیمار
که به هردکتر میرن دیگه کاری ازش نمیا فقط دارو افسردگی میده. میگه
حالا دوسال بخور تا
تا ببینیم چی میشه
طرف نمیتونه از فرط بیجونی بیجونی بچه داربشه
حتی بعصی کلا پریود شون قطع شده
کلا دخترا افسرده میلی به ازدواج ندارن.
حس جنسی شون صفر شده و متنفر.
بعصی ازدواج تند تند سقط دارن چون بدن توان نگهداری جنین نداره.
بعصی از اول بارداری افسرده هستن
بعصی شون بعد زایمان افسردگی میگیرن تحمل نگاه به بچه خودشونم ندارن.
بعصی افسردگی شون درمان نکردن حالا بچه بزرگتر شده عصبی هستن یکسر به بچه طفلی غر میزنن و دعواش میکنن و اصلا حوصله نگهداری شو ندارن.
همش از شوهرشون و همه عالم متوقع آن. هزار مشکل دیگه که ناشی از رژیمهای بی اصول خانمهاست .
اینو خواهرانه دلسوزانه واسه خواهرای ایران زمین نوشتم تا دوباره راه عده ای که رفتن موفق به لاغری هم شدن ولی به انتهای بیماری رسیدن رو باز تکرار نکنن و به آمار بیماران افسردگی اصافه نشن. که گاهی فکر میکنی درد بی درمون گرفتی از بس درمانش سخته.
تنبلی نکنید ورزش کنید . ورزش مثل نماز واجبه.
با غذا سالم آشنا بشید
با ارزش مواد غذایی آشنا بشین.
با درست خوردن با کم خوردن
با به جا خوردن
با غذاهای غیر خوراکی
آشنا بشین
بعد اقدام به رژیم لاغری کنید.