2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره من دنبالش میکنم حرفاش ساده و قابل فهمه با زبون ساده و صریح آگاهی میده

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

پیرارسال وقتی علی انصاریان فوت شد دو روز حالم گرفته بود خیلی بعد لایو گذاشته بود این آقایه و حرفاش واقعا منطقی میزد 

میگفت جهان هستی همینطوره اگه همش بگی چرا و گریه زاری کنی و همش استوری بذاری جذب میکنی اون جیزو

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
منم کل پیجاشو زیرو رو کردم الان برام معجزه اتفاق افتاده…واقعا باورم نمیشد 

چی شد بگووو

چی شد بگووو

هم معنوی احساس خوبی دارم زندگی رو سخت نمیگیرم و‌رها هستم

و هم مالی از وضعیتی که طلا بچمو فروختیم برا خرجی در عرض چندماه که یکسره برنامهاشو گوش دادم و الان از درو دیوار برام پول میریزه که نمیدونم چیکارشون کنم😂

آره واقعا خیلی عالیه منم نتیجه گرفتم دقیقا انگار معجزه می مونه . خیلی حس خوب و آرامش بخشی آدم می گیره ، ضمن اینکه از لحاظ مادی هم معجزه میشه برات..خدا خیرش بده ...

خدایا،شکرت منو لایق مادر شدن دونستی ....خدای مهربونم هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن🙏🏻.اگه منتظره دامنشو سبز کن🙏🏻.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن🙏🏻.اگه مستاجره صاحب خونش کن🙏🏻.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن🙏🏻.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تو رو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن🙏🏻.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🥰🌷🥰🌷
هم معنوی احساس خوبی دارم زندگی رو سخت نمیگیرم و‌رها هستم و هم مالی از وضعیتی که طلا بچمو فروختیم بر ...

سلام ،  تاپیکتون جدی بود  یا مسخره کردین ؟ آخه پایان تاپیکتون ایموجی خنده خیلی گمراه کننده ست .

عزیز دنبالش نکن مطالبش همه کپی از پیج دیگه است سنگهاشم با قیمت بالاتر از کیفیت انرژیایی میفروشه کلی پیج زده خودش موتور جستجوی گوگل رو با زدن بالغ بر ده پیج پر کرده کرده با اطمینان بهت میگم مطالبش تجربه ی خودش نیست فقط داره با مطالب بقیه فالور جمع میکنه و سنگاش رو میفروشه وقتت رو با مطالب این اقا حروم نکن چون حتی حفظیاتشم خوب نیست و در کلام کلی اشتباه و خطا میگه 

نود درصد این ادمها فیک و کذب ان یا اهل عرفان کذب حلقه ان 

عرفان واقعی و عرفای واقعی اینقدر تاجر و بیکار نیستنکه توی پیج ساعت ها وقت بزارن و برا پول کار کنن استاد میخوای اول برو مطالعه کن کتاب بخون دستت بیاد چی به چیه در مسیر قرار بگیری میفهمی حرف کی از تجربه ی خودش و چه کسانی فقط اداش رو در میارن و تاجرن