2777
2789
عنوان

واااای بیاااایین بگم چه اتفاقایی برام افتاده..

| مشاهده متن کامل بحث + 2092 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خلاصه پدرشوهرم رفت دستشو گرفت بوسش کرد انقد سعی کردن کنترلش کردن و بعد شوهرم بهش گفت محمدی من چرا اخه با داداش سعید این کارو کردی یدفعه گریه گریه تو مگه سعید نیستی ماشین داری خونه داری زن داری.. بعد من هنوز زن ندارم دکتر گفته باید امپول بزنی و... خلاااصه رفت نشست انقد گریه کرد وماهم باهاش گریه کردیم. اصلا نمیتونستیم چی بگیم ...
وقتی تو باشی زندگی برایم زیباست..عاشقی برایم بامعناست..وقتی توباشی قلبم بی آرزوهاست..ای تنها آرزوی من درلحظه تنهایی!وقتی تو عزیزدلم باشی سرپناهم باشی طلوع آفتاب برایم یک روز پر خاطره دیگر باتوست! وقتی تو باشی من نیز هستم زیرا تو درون قلبم هستی !پس با من باش ای عاشقانه جاودانه ام بیا تا باهم بخوانیم ترانه عاشقانه ام را که برای تو سروده ام.. ای توکه بی تو بودن برایم خواب همیشکی است..
خلاصه باباش گفت امروز قلبش درد میکرد دکتر کفته باید عمل کنه ولی اینجور ادما ریسکش زیاده و نمیتونه بهتره از دوباره بره پرورشگاه که شنیده عصبی شده . بعد همش بمن میگفت خوارهری تو یچیز بگو من دیوانه نیستم فقط سرم درد میکنه نزار منو امپول بزنن گفتم اخه ممدی تو سرت درد میکنه باید ماشین مارو بشکنی.. خلاصه دیگه رفتن و ما موندیم با جمع کردن شیشه های تو ماشین
وقتی تو باشی زندگی برایم زیباست..عاشقی برایم بامعناست..وقتی توباشی قلبم بی آرزوهاست..ای تنها آرزوی من درلحظه تنهایی!وقتی تو عزیزدلم باشی سرپناهم باشی طلوع آفتاب برایم یک روز پر خاطره دیگر باتوست! وقتی تو باشی من نیز هستم زیرا تو درون قلبم هستی !پس با من باش ای عاشقانه جاودانه ام بیا تا باهم بخوانیم ترانه عاشقانه ام را که برای تو سروده ام.. ای توکه بی تو بودن برایم خواب همیشکی است..
بچه ها چند تا نتیجه گرفتم ازین قضیه اول اینکه من هفته قبل شاید بعضی هاتون منو بشناسین همش تاپیک میزدم دارم سکته میکنم پریود نمیشم حامله شوهرم وقتی میرفت کلی چیزایی سنگین بلند میکردم و پرش پرش میکردم که حامله نشم.. این زنه هم انقده قرص خورده بود ولی باز حامله شده بود و ولی اینجوری و خخدا قهرش اومده بود .دیگه هرگز نمیگم زوده بچه برام هروقت خدا خواست
دوم اینکه ماشینتونو دیگه سرکوچه پارک نکنین من اینو میگم شوهرم میگه چه ربطی داره خب اتافه یبار پیش اومده چرا تا حالا نشده.. ول یمن دیگه میترسم ماشین بذارم سرکوچه .. الانم شوهرم رفته شیشه بزنه چون میدونه وظع مالی شون زیاد خوب نیست والان مادرش عمل کمر داره با هزینه خودمون داریم درست میکنیم. نمیدونین هزینه چقد میشه؟واسه شما پیش نیومده؟
2810