2777
2789

من 22 هفتم اگر صبح نخورم حالم بده همین امروزم نداشتم تموم شده صبحونه خوردم و حالم بد شد از طرفیم یبوستم دارم 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این قرص ب شدت یبوست میاااره🤐🥲

چیکارکنم چاره ای ندارم😔

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
2803

چه بد☹️

من 17 هفته ام یبوست زیاد اما حالت تهوع داره به مرور خوب میشه خدا روشکر نصف قرص رو بخور و من باز لاکسی ژل میخورم برای یبوست نمیدونم موردی نداره البته امروز میرم پیش دکترم سوال میکنم🙂

شما لاکسی ژل هم مصرف کردی؟ 

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤

تا اخر بارداری خوردم..تازه من دیمین هیدرانات میخوردم دمیترون روم اثر نداشت

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  

یبوست نگرفتین، روی بچه تاثیر نداشت؟ 

2804

منم دمیترون روم اثر نداره میشه از این بگیرم بخورم یا باید حتما با تجویز پزشک باشه مصرفش هر چند ساعته است مال تهوع ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

من اين قرصو نخوردم ولي بشدت يبوست ميشدم

دكتر برام شربت لاكسي ژل ميداد در روز ٥ قاشق هم ميخوردم اثر نميكرد

اخر سر خدا خيرش بده نميدونم كي بهم گفت روغن زيتون بخور

روغن زيتون رو ماه ٨ بهم گفت ولي همون ماه هاي اخر هم خيلي بدردم خورد و جونمو نجات داد

دلدرد ميشدم شديد و شكمم عين سنگ سفت ميشد و ببخشيد پر از گاز ميشد

در حالي كه من در حالت غير حاملگي يبوست نميشم ولي حاملگيم نميدونم از مصرف قرص اهن بود چي بود افتضاح بودم

2805
اره واقعا حالت تهوع قابل تحمل نیس منم همین بودم انشاالله سریع تر برطرف شه عزیزم

میترسم یبوست بد باشه برای بچه آخه خواهر شوهرم میگفت من تو بارداری یبوست داشتم بچه رو هم یبوست داشت تا چند سالگی

2801