2777
2789
عنوان

ایده برای عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 29 پست
نه احتمال زیاد از استرس صدام خروسکیه اون شب😄

خوشبخت بشید انشاالله

واای دارم عروسی رو تصور میکنم که با صدای خروسکی داره میخونه و مهمونا و داماد دارن پوکر فیس نگاش میکنن😂🤣🤣🤣🤣

اینکه استرس نداشته باشید و با آرامش به همسرتون فکر کنید و آرزوی خوشبختی برای خودتون بکنید به نظرم از هیچ هم رویایی ترین لحظات رو میسازه

وای تروخدا این واقعا کار خزیه مگه اینکه واااقعا صداش اماده باشه و قشنگ نه مثل یسری از عروسا خوندن اب ...

اره اون شب از استرس هیچکس صداش قشنگ نیست 

بعد فکر میکنم داماد بخونه بهتر باشه تا عروس😄

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکسشو داری؟ بنظرم حیلی چیز قشنگیه😍

نه متاسفانه ولی قبلا تو ی پیج اینستا دیدم حتی اسمشم نمیدونم

اره واقعا جالب و متفاوته

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
چقدر قشنگ💖

خیلی😍

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
خوشبخت بشید انشاالله واای دارم عروسی رو تصور میکنم که با صدای خروسکی داره میخونه و مهمونا و داما ...

خیلی ممنونم😍

ینفر دیگه ام تواین مایه ها پیدا کن حالا بچه ام نشد نشد

باشه عزیزم 

لباسشون مثل هم باشه؟

مثل هم نباشه بد میشه؟

بخوان گل بریزن

تو عروسی یکی از دوستام از این بالهای نئونی که جلوش وایمیسی عکس میگیری آورده بودن که  بالای بال اسم عروس و داماد و تاریخ عروسی و زده بودن که عروس میره با مهمونا عکس بگیره جلوی بال باشه اونم جالب بود این دکوراسیون های تولد و آتلیه ها هم دارن باحاله

تو عروسی یکی از دوستام از این بالهای نئونی که جلوش وایمیسی عکس میگیری آورده بودن که  بالای بال ...

ایکم خیلی زیباست 

مرسی عزیزم 😍💕