2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چکار کنم پسرم نیمه اولیه

333 بازدید | 18 پست

پسرم نیمه اولیه و باید پارسال می‌رفت پیش دبستان نذاشتم هم بخاطر اینکه کرونا بود هم اینکه حس کردم هنوز کوچلوهه حالا ک رفتیم ثبت نامش کنیم برای پیش مدیر مهد گفته باید حتما اول ی دوره سه ماهه برا پیش بخونه ک مهر ماه امسال بره کلاس اول. در صورتی که من میخاستم کلا امسال بزارمش پیش سال دیگه بره کلاس اول میگن نمیشه نیمه اولیه باید 6سالگی بره کلاس اول .آیا همچین چیزی میشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

بیخودی یه سال عقبش ننداز سه ماه ببرش پیش مهرم بره کلاس اول 

پیش دبستانی هم چیزی نیست چارتا نقاشی و کاردستیه

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
بیخودی یه سال عقبش ننداز سه ماه ببرش پیش مهرم بره کلاس اول  پیش دبستانی هم چیزی نیست چارتا نقا ...

خب از اینکه ثبت نامش دیر بشه و جا پیدا نشه و کتاب گیرش نیاد میترسم آخه تا مدرک پیش نباشه ک ثبت نام نمیکنن

اجباری نداره که حتما بره اول می‌تونه دیرتر شروع کنه..دختر دوست من دقیقا به خاطر کرونا و نیمه اولی بودنش ۱ سال دیرتر رفت ولی اگه می‌دونی گیراییش خوبه همون کاری که میگن رو انجام بده..

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
خب از اینکه ثبت نامش دیر بشه و جا پیدا نشه و کتاب گیرش نیاد میترسم آخه تا مدرک پیش نباشه ک ثبت نام ن ...

اما من دخترم پیش نفرستادم بخاطر کرونا و خودم باهاش کار کردم امسال هم رفت کلاس اول خداشکر بین سی تا کلاس اولی مدرسه اشون نفر اول تو کلاس بود از همه لحاظ

خب از اینکه ثبت نامش دیر بشه و جا پیدا نشه و کتاب گیرش نیاد میترسم آخه تا مدرک پیش نباشه ک ثبت نام ن ...

دیر نمیشه مدارس موظفند ثبت نام کنن هرموقع که بری 

کتابم که الان همه جا هست

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
2810