2777
2789
عنوان

چن شب دارم بیداری میکشم

105 بازدید | 13 پست

خسته شدم دیگه  .اول دوشب دخترم تب داشت بیدار بودم،حالا دوشبه تو خواب خیلی ترش میکنه،اس امپرازول هم تاثیری نداشت اصلا انگار گلوش زخم شده آب دهنشو هم نمیتونه قورت بده.از طرفی چیزی هم نمیتونه بخوره.چیکار کنم

من دوماهه دارم بیداری میکشم ینی اصلن خاب ندارم 😐

رسیده ام به خدایی که اقتباسی نیست ✨                        طریقتی که در آن حکم ها قیاسی نیست🌸                        خدا کسی است که باید به دیدنش بروی 🦋                     خدا کسی که از او سخت میهراسی نیست 🌱                       به مهربانی و بخشایش خدا سوگند🍃                             خطا نکردن ما غیر ناسپاسی نیست✨   ✨ یاازاول دل به رویایی نبند یابراین رویای ویران گریه کن...✨🌸💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
چن سالشه من یکماهه زایمان کردم ۳۰ روزه نخابیدم مردم خسته شدم ب عجز اومدم ای خدا 😭😭کی میخاد خابش در ...

یک سال ونیمشه.اینایی که میگی و کشیدم تا ۲ماهگی همچین برنامه ای هس صبرتو زیاد کن

2804
چراااا

بچم دوماهشه نمیخابه ک بخام تا صب بیدارم

رسیده ام به خدایی که اقتباسی نیست ✨                        طریقتی که در آن حکم ها قیاسی نیست🌸                        خدا کسی است که باید به دیدنش بروی 🦋                     خدا کسی که از او سخت میهراسی نیست 🌱                       به مهربانی و بخشایش خدا سوگند🍃                             خطا نکردن ما غیر ناسپاسی نیست✨   ✨ یاازاول دل به رویایی نبند یابراین رویای ویران گریه کن...✨🌸💔
2805
شیرخشک براچی.چ قطرع.شربت گریپ میکسچرمیدم انگار بی تاثیره‌دکترهم قطرع کولیکید داده اصلا بی‌ اثره

به عنوان کمکی شیرخشک بدی بچت سیرمیشه میخوابه من سربچه اولم دکتر میرفتم میدیدم به همه اونایی که از شب بیداری مینالیدن میگفت بدین تا سیربشه بخوابه.کولیکیدز خوبه من اینو میدادم واقعا خوب بود