2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ما دوست پسرمونم نمیتونیم فالو کنیم چون پیجش قفله و اقا ریکوست قبول نمیکنه ک رفیقام پیجتو میفهمن ...

این یه کرمی داره ها

مام رابطمون خصوصی بود ولی همو داشتیم تو اینستا

نه مریمم نه لپ گلی/💍❤
2805
بنظرم با پیج فیک پسر ریکوئست بده مخفیانه زیر نظر داشته باشش

ب ی پسر گفتم ریکوست بده بهش از فالورای خودم 

ریکوست داد قبول نکرده 

حالا نمدونم چون دیده از فالورای منه فهمیده من فرستادم یا چی

این یه کرمی داره ها مام رابطمون خصوصی بود ولی همو داشتیم تو اینستا

نمیدونم خودمم میگم طبیعی نیست رفتارش

ولی اولین بار ریکوست دادم قبول کرد فالوراش و فالویینگاشو نگاه کردم دختر نبود 

بعد دو ساعت حذف فالور زد منو و دیگه ریکوستمو قبول نکرد ازشم پرسیدم گفت برا دوستام پیجتو میفهمن

ابن داستان عروس خودشیرین

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
نمیدونم خودمم میگم طبیعی نیست رفتارش ولی اولین بار ریکوست دادم قبول کرد فالوراش و فالویینگاشو نگاه ...

خوب دختر تو پیجش نداره اختمالا نمیخاد فعلا کسی از رابطش باخبر شه

اگه دردش فقط غیرت بود این کارو نمی کرد پدرشو دربیار عزیزم

😂😂چیکار کنم آخه نخواستم خودمو سبک کنم

چون ی بار باهاش دعوا کردم بهشم گفتم دیگه نمیخوام پیجتو فالو کنم بعد باز دوباره شرو کنم میگه تو ک نمیخواستی😑😑

ولی جالبش اینجاست اون منو فالو داره خو اگه رفیقات بخوان پیج منو پیدا کنن که بازم پیدا میکنن (فالوراشو فالویینگاش کمه)

حالا ما دوست پسرمونم نمیتونیم فالو کنیم چون پیجش قفله و اقا ریکوست قبول نمیکنه ک رفیقام پیجتو میفهمن ...

پیج پسر درست کن بگو با این پیج میام کسیم نمیفهمه.یه پسره دیگم بود فالورم بود همینکارو کرده بود بعد یه روز دوست دخترش اومد پی ویم بهم گفت من سه ساله دوست دخترشم نمیذاره فالو کنم که کسی پیجمو نبینه ولی از اون طرف خوده پسره داشت زیر آبی میرفت حتی تو یه برنامه دیگه اومده بود بهم پیام داده بود من دیدم فالورمه جوابشو ندادم نمیدونستم سه ساله با یه دختره دوسته تهشم کات کردن

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
پیج پسر درست کن بگو با این پیج میام کسیم نمیفهمه.یه پسره دیگم بود فالورم بود همینکارو کرده بود بعد ی ...

برگام😐😐😐

اره فکر خوبیه اینکارو میکنم حتما چون خودمم خیلی کنجکاوم ببینم چیکار میکنه

2810