2777
2789
عنوان

معرفی کتابهای خوبی که خوندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 11595 بازدید | 51 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این کلوب منه راجب سریالهای ترکیه http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=11292
اینم جایی که یکی از دوستانم راجب سلطانه نوشته http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=11292&ChatDate=28-1-1391
معرف {مامان پویا جون }

http://atlastehran.com/forums/index.php
بامدادخمار ازفتانه حاج سید جوادی- مهرومهتاب ازتکین حمزه لو- همخونه از مریم ریاحی- عشقه ازمهرنوش صفایی- پریچهراز م مودب پور- سهم من از زندگی ازوحیده اساره- گستره محبت از نسرین قدیری- شوهراهوخانم ازعلی محمدافغانی- ان سوی اینه از تکین حمزه لو- شبهای سرای ازمیشل دوگروس - سلطانه از کالین فالکنر
صبرت که تمام شد نرو معرفت تازه از آن لحظه آغاز می شود...
تارا جون سلیقت تو کتاب خوندن به من نزدیکه....
گیشا،بامداد خمار،هزار خورشید تابان،کلیدر،خاطرات نیکلا و الکساندرا(چند سال پیش چند رمان و کتاب تاریخی درمورد انقلاب روسیه خوندم همه عالی بود ولی منتاسفانه اسمی یادم نیست)،کد داویینچیو....
الان دارم سمفونی مردگان عباس معروفی را میخونم که بهنظرم جالبه.
ایجاد هوش هیجانی در کودکان هم من خیلی ازش مطلب یاد گرفتم.
عزیزم اگه نمایشگاه کتاب میری واسه کتابهای رمان: نشر البرز-شادان-نسل نواندیش-اسیم-پیکان-علم-شقایق-پرسمان (شالان)- درسا( لیوسا)-علی وققنوس بهترین کتابهارادارند واسه کتابهای تاریخی: نشرجویا ونگارستان کتاب هم خوبن البته من هرسال که نمایشگاه میرم به همه غرفه ها یه سر میزنم چون بین اونها هم کتابهای خیلی خوبی پیدا میشه/ راستی رمان دالان بهشت ازنازی صفوی هم عالیه
صبرت که تمام شد نرو معرفت تازه از آن لحظه آغاز می شود...
بهترینها
1- رمان کوری از ژوزه ساراموگای
مردم یه کشورند که به کوری مبتلا میشن اونم نه کوری که سیاهی میبینی بلکه کوری شبیه رنگ شیری به غیر از یه نفر همه مردم کشور مبتلا میشن و نویسنده به خوبی تونسته اوضاع اونها رو تو اون موقعیت توصیف کنه .مخصوصا گروه اولی که بهش مبتلا شدند و اونها رو واس قرنطینه تو یه جا زندانی کردند . بگیر بخون .مطمئنم خوشت میاد . اما خیلی جاهاش هم ممکنه بالا بیاری
انگار تو یه واقعیت گیر افتاده باشی

2- تزار روسیه(نیکلا و الکساندرا) / تاریخی خیلی قشنگ که سرگذشت تزار رو توضیح یده و ترور اعضای خانوادشو انقلاب روسیه.............محشره بخونینش حتما

3- کنیز ملکه مصر(کلئوپاترا) / تاریخی فوق قشنگه
4- زایمان بدون درد که خیلی بهم کمک کرد که راحت زایمان کنم
5- تغذیه و تربیت کودک دکتر اسپاک که خیلی بهم کمک کرد تا نی نی رو راحت بزرگ کنم
6- ژوزف بالسامو و غرش طوفان / رمان تاریخی که 10 جلدیه رو بخونید حتما!!! تاریخ انقلاب فرانسه و لویی چهاردهم و پانزدهمه
7-مادران سالم اند اگر .. برای بارداری و کودکان تیزهوشند اگر .. برای بچه داری خیلی مفیدند
8- کتاب سه تفنگ دار از الکساندر دوما هم خیلی قشنگه ست البته اگه سری ترجمه های ذبیح الله منصوری رو پیدا کنید که بدون سانسوره (کلا هر چی ذبیح اله منصوری ترجمه کردرو بخونین........پشیمون نمیشین)
9-کوری
نظر 1: از همون بچگی کتابهای بزرگتر از سنم رو می خوندم .واس همین میگم رمان کوری بهترینه . خیلی هم جایزه برده
نظر2: من زیاد از کوری خوشم نیومد...........همون اول گذاشتمش کنار...............بنظرم سلیقه اییه........
10- بامداد خمار : فتانه حاج سید جوادی ( پروین) / نشر البرز / 448 صفحه / چاپ اول تابستان 1374

داستان مربوط به دختری از یه خانواده اصیل و با فرهنگ و ثروتمنده که عاشق شاگرد نجار محله میشه و برای ازدواج با اون با خانواده اش درگیر میشه و .... . این داستان مربوط به دوران رضاخان میشه و واقعا آموزنده است. مخصوصا برای کسانی که قصد ازدواج دارن واقعا مفیده البته از اون قصه هاست که جذابیت داستان توی 100 صفحه اول کمتره ولی هی که می گذره جذابتر میشه مطمئن باشید اگه کتابو تا آخر بخونید پشیمون نمیشه
این کتاب تا سال 1390 ، 49 بار تجدید چاپ شده
11- کلیدر ( محشره)
12- جای خالی سلوچ
13- بر باد رفته
14- بلندی های بادگیر
15- شازده کوچولو
16- همزاد سوم
17- سلطان
18- عشق دوم هم قشنگه!!
19- پر هم قشنگه خیلی وقت پیش خوندم
20- نیکولا کوچولو!
21- رفرنس بوکمه!!!
22- فوزیه ملکه ی غمگین رو هم من دیشب تموم کردم قشنگ بود
23- کتاب های ابوالقاسم حالت ، کتابی که درون مایه طنز و جدی باشه هم رو پیشنهاد میکنم بخنین واقعا زیباست جای تفکر داره خیلی. طنز واقعیت گرا و میشه گفت طنزی که بیشتر گریه داره تا خنده :(..........مث فیلمای چارلی چاپلین..........گرفتین؟؟
24- کتاب زندان زنان هم خیلی خوبه
25- کتاب سلطانه از کالین فالکنر محشره ، اگه همون سلطانه باشه که الان تو ترکیه یه دو سالی میشه که سریالش رو دارن پخش میکنند بینهایت عالیه این سریال
در مورد مکر یک زنه...
26- مهرومهتاب ازتکین حمزه لو
27- همخونه از مریم ریاحی
28- عشقه ازمهرنوش صفایی
29- پریچهراز م مودب پور
30- سهم من از زندگی ازوحیده اساره
31- گستره محبت از نسرین قدیری
32- شوهراهوخانم ازعلی محمدافغانی
33- ان سوی اینه از تکین حمزه لو
34- شبهای سرای ازمیشل دوگروس
35- گیشا
36- هزار خورشید تابان
37- خاطرات نیکلا و الکساندرا
38- کد داویینچیو.
39- سمفونی مردگان عباس معروفی بهنظرم جالبه.
40- ایجاد هوش هیجانی در کودکان هم من خیلی ازش مطلب یاد گرفتم.
41- رمان دالان بهشت ازنازی صفوی هم عالیه

انتشاراتی ها:
واسه کتابهای رمان: نشر البرز-شادان-نسل نواندیش-اسیم-پیکان-علم-شقایق-پرسمان (شالان)- درسا( لیوسا)-علی وققنوس بهترین کتابهارادارند واسه کتابهای تاریخی: نشرجویا ونگارستان کتاب هم خوبن البته من هرسال که نمایشگاه میرم به همه غرفه ها یه سر میزنم چون بین اونها هم کتابهای خیلی خوبی پیدا میشه/ راستی
بدترین ها
1- کتاب (دا) رو هرگز نخونین اه اه دروغگوی کثیفیه نویسندش..............تحریف داره خیلی زیاد
نظر 2: من کتاب دا رو دارم چند صفحه اولشو خوندم ترسیدم دیگه گذاشتمش کنار.
چرا میگین کتاب دا تحریفه ؟ چرا میگین نخونینش؟ اتفاقا من خوندم و با هر صفحه اش کلی گریه کردم به هر کس هم هکه میشناختم گفتم خوندن به نظر من عین واقعیته.... واقعیت تلخ و گزنده از جنگ ..... اینها رو برید از اونهایی که در اون دوران اونجا بودند بپرسید .... فکر میکنید جنگ گل وبلبل بوده و عین توی فیلمهایی که ما می بینیم .....
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1075588 باکدوم آهنگها بیشتر خاطره دارید؟
2810