2777
2789
عنوان

قاتل تنبلی تخمدان چیه؟ چه روشیه

| مشاهده متن کامل بحث + 19509 بازدید | 103 پست
من خیلی چاق نیستما اخه  البته شکم دراوردم ولی به نسبت قدم چاق محسوب نمیشم

پس فعالیت بدنی . کاهش قند . چون اولین چیزی هم برید دکتر بهتون بده متفورمینه ک کارش تنظیم قند خونه

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنبلی تخمدان از سردیه رحمه، پس سردیجات رو حذف کن دمنوش های با طبع گرم بخور، قند و شکر رو حذف کن، لب ...

من شب دیر میخوابم و تحرکم کمه 

قند و شکر نمیخورم مگر تو کیک یا غذا باشه 

ماستم گاهی اوقات کم البته 

پریودم میشم هرماه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

پیاده روی،نخوردن قند و شکر و فست فود و لبنیات

خیلی وقت است رسیده‌ام به این مطلب که از خیلی جهات؛ این که شکم آدم‌ها رو پر کنی ارجحیت دارد به آن که بخواهی توی مغز پوک‌شان چیزی فرو کنی! چون بابت آن که چیزی فرو می‌کنی توی شکم‌شان حالا هرچی که می‌خواهد باشد. پول خوبی بهت می‌دهند. اما بابت اینکه مغزشان را پر کنی؛ پِهِن هم بارَت نمی کنند. ولابد؛ چون فکر می‌کنند "به قدر لزوم پر هست" و همین‌طوری هم خیلی چیزها حالی‌شان می‌شود که از سرشان هم زیاد استُ بیشتر از این می‌خواهند چه کار؟!

بیشتر ببینید
من بیشتر دارم از عصبی بودن و سخت لاغر شدن رنج میبرم موی زائدم بیشترشده ها ولی خب زود جوش اوردنم زند ...

عصبی بودنت فقط برا این نیست احتمالا اگر لاغری و چهره ت رو به زردی میره مزاج صفراوی بالا رفته برو حتما طب سنتی غذا با طبع مناسب بخور اصلا همه ما خانمها باید از طبع انواع و اقسام غذا دمنوش میوه سر در بیاریم خیلی هم تایم نمیبره... 

مزاج خودتم بشناس الان تو این فصل چیزهایی بخور  اعصابت تقویت شه

بابونه مقوی اعصابه بهار نارنج ووو

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید

علائمت چیا هس؟

خیلی وقت است رسیده‌ام به این مطلب که از خیلی جهات؛ این که شکم آدم‌ها رو پر کنی ارجحیت دارد به آن که بخواهی توی مغز پوک‌شان چیزی فرو کنی! چون بابت آن که چیزی فرو می‌کنی توی شکم‌شان حالا هرچی که می‌خواهد باشد. پول خوبی بهت می‌دهند. اما بابت اینکه مغزشان را پر کنی؛ پِهِن هم بارَت نمی کنند. ولابد؛ چون فکر می‌کنند "به قدر لزوم پر هست" و همین‌طوری هم خیلی چیزها حالی‌شان می‌شود که از سرشان هم زیاد استُ بیشتر از این می‌خواهند چه کار؟!

بیشتر ببینید
یکی دو کیلو کم کن

اخه طبق Bmi وزنم متناسبه 

ولی شکم دراوردم یعنی چاق شدنم چاقی سیب هستش

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
من شب دیر میخوابم و تحرکم کمه  قند و شکر نمیخورم مگر تو کیک یا غذا باشه  ماستم گاهی اوقا ...

خوابت رو حتما باید تنظیم کنی

هر کدوم از اینا رو که رعایت نکنی درمان نمیشی

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند ،.                                     زنده اندیشان به زیبایی رسند                                   
وزنم نهایت 60 قدم163

تو پریودی مخصوصا شکم و کمرتو گرم نگه دار 

با روغن بابونه و سیاهدانه روزی چند بار ماساژ بده 

سردی نخور 

لباس زیرت رو مدام عوض کن

یه مدت از پد پارچه ای استفاده کن

سردیجات کم کن مخصوصا پریودی 

شیر اصلا ت پریودی نخور

کاچی و نشاسته درست کن بخور 

دمنوش بومادران و گزانگبین و بابونه بخور

تنبلی تخمدان از سردیه رحمه، پس سردیجات رو حذف کن دمنوش های با طبع گرم بخور، قند و شکر رو حذف کن، لب ...

تنبلی تخمدان یه بیماری ژنتیکی 

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
عصبی بودنت فقط برا این نیست احتمالا اگر لاغری و چهره ت رو به زردی میره مزاج صفراوی بالا رفته برو حتم ...

نه اضافه وزن دارم و بسختی هم لاغر میشم

ممنون از توصیه ات 🤗

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜

سلام خانم ها .من ماما هستم

سندرم تخمدان پلی کیستیک علائم متفاوتی در اشخاص داره از ریزش مو و آکنه تا قاعدگی نامنظم و دیر باروری.

داروی هورمونی موقت علائم رو بهبود میده اما درمانش نیست.

درمان و کنترل این بیماری فقط اصلاح سبک زندگی هست 

مثل ورزش مناسب،تغذیه سالم و مواد غذایی موثر در کنترل تنبلی تخمدان،مکمل مناسب،مصرف دمنوش ها و ادویه های مفید،ماساژ درمانی،رایحه درمانی و...

اگر دوست داشتید میتونید در صفحه اینستا گرامم این  بیماری بهتر بشناسید و درمانش کنید.mama_mohaddese71