2777
2789
نه بابا طبیعیه . غریبی میکنن دیگه . امیرعلی خونه پدر شوهرم که میریم مثلا خودش میدوه داخل و شروع میکن ...

عه خیالم راحت شد پس اقتضای سنشونه .

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
کیان جایزش اینه واسش دست بزنم😅😅😅😅 بعد باباش که میاد خونه بهش میگم کیان خودش میره دسشویی و اونم ...

آره گلبرگ خوب كاري كردي بزار به وقتش

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زهرا و مرمر میگم بچه های شما خجالتی نیستن؟  من عیدنوروز متوجه شدم کیان خجالتیه . بچگی هاش این ...

گلبرگ جوني طبيعيه كم كم خودش درست ميشه

نگران نباش

صدرا هم جايي غريبه بره اول خيلي سنگين ميشينه 😌 بعد ٥ دقيقه تازه يه كم گرم ميگيره و شروع به شلوغ كاري ميكنه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
آره چن بار تاکید کردیم اولا بش بعد دیگه ولش کردیم این ول نمیکنه دیگه 😂

اي جووووووون به اين اميرعلي😘😘😘😍😍😍😍

امیرعلی هم شبا اولا پوشکش همیشه خشک بود تا صب . ولی یه شب که بیدار شد هی گریه میکرد متوجه شدم جیش کر ...

آره مرمر فرصت بده بعدا كه يه كمي فهميده تر بشن راحت تر ميشه بهشون فهموند

آره بابا طرف بچش ۳ سالشه میگه هنوز زوده من خودمو پیر کردم بچه بیچاره رو دو سالگی به زور و اذیت گرفتم ...

عزيزم 

يادمه خيلي سختت بود

واي مرمر يه چيز تعريف كنم برات 

اين كلاس صدرا گروه سني دو تا سه هست بعد يع دختره هست ٣ سالشه دقيقا 

اوندفعه ديدم هنوز اين بچه پوشكه به مامانش گفتم شما آفرينو ( اسم دختره) از پوشك گرفتي؟

يه قيافه ي اينجوري تصور كن😌 به من گفت واااااا هنوز زوده واسه دو قرون پول پوشك بيشتر نميخام بچم استرسي بشه

من 😒😏

مامان آفرين😌☺️

پوشك مولفيكس😎😅

يني با خاك يكسانم كرد 

بعد بهش گفتم عزيزم اين بحث استقلال بچس نه پول

خلاصه گفتي بچه سه ساله هنوز پوشكه ياد اين افتادم

عزيزم  يادمه خيلي سختت بود واي مرمر يه چيز تعريف كنم برات  اين كلاس صدرا گروه سني دو تا ...

😅😅😅

زهرا جون تو دیگه با خیال راحت  بدون پوشک میبریش کلاس و بیرون؟

😅😅😅 زهرا جون تو دیگه با خیال راحت  بدون پوشک میبریش کلاس و بیرون؟

گلبرگ الان صدرا كلاس نداره 

فعلا هم خونه ي دوست و فاميلو كنسل كردم كلا تا سه چهار ماه چون ديدم بچه هايي كه مثلا يكي دوماه از پوشك گرفته شدن ولي تو مهموني يهو خرابكاري ميكنن بعد طفلك بچه استرسي ميشه و مادر عصباني 

فعلا فقط خونه ي مامانمو مادرشوهرم ميرم كه پوشك نميكنم ولي دائم ميپرسم جيش نداري؟ ميگه نه چون حواسش تو بازيه ميترسم يه وقت از دستش دست بره😅

عزيزم  يادمه خيلي سختت بود واي مرمر يه چيز تعريف كنم برات  اين كلاس صدرا گروه سني دو تا ...

وا چه ربطی به پول داشت ؟! 😆😆

بعضیا نه که خودشون خستن حوصله دردسر ندارن اینو بهونه کردن .به قول تو بحث استقلاله .میگفتی عزیزم شما ادامه بده انشالا قبل عروسیش بگیرش . بچه سه ساله رو دیگه پوشک کنی و حتی به فکر گرفتنش هم نباشی نوبره والا . 😂😂😂😂

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
وا چه ربطی به پول داشت ؟! 😆😆 بعضیا نه که خودشون خستن حوصله دردسر ندارن اینو بهونه کردن .به قول تو ...

والاااا

منم خيلي تعجب كردم 

واسه مامانمم تعريف كردم گفت ماشالااااا ماماناي زرررنگ😅😅

سلام مامان خوشگلا😍😍

خوبيد؟

كوچولوها خوبن؟

مامانا من اومدم القاب جديدمو معرفي كنم بهتون😎

صدرا نشسته جديدا كارتون عصر يخبندان ديده

همون موقع كه داشت ميديد يهو دايناسور اومد از من پرسيد اين چيه؟ 🤔 گفتم دايناسوره

گفت بزرگه ؟ گفتم بله زياد ولي الان وجود نداره

گفت مثل بابي 😐( به باباش ميگه بابي)

گفتم نه مامان جان اين چه حرفيه آخه؟؟؟😠😣قيافش اينجوري شد😯

بعد سيد اومد به دايناسوره گفت مامان زيلا😑

حالا صدرا من گاهي تو خونه بهش ميگم گودزيلا وقتي كاراي خفن ميكنه

اونم حالا به من ميگه ( مامان زيلا= مامان گودزيلا😐)

به باباش ميگه ( بابا داسور = بابا دايناسور😨)

خودش ( صدرا زيلا = صدرا گودزيلا😎)

واكنشمون به القاب زيبامون:

من😏😑

بابا داسور 😬😵

خود گودزيلا 😃😎☺️

حيف نميشه اسم كاربري عوض كرد وگرنه اسممو ميذاشتم مامان زيلا😅😂😅😂😅

سلام مامان خوشگلا😍😍 خوبيد؟ كوچولوها خوبن؟ مامانا من اومدم القاب جديدمو معرفي كنم بهتون😎 صد ...

یعنی عاشقتم صدرا زیلا😙😙😙😙😙😙😅

یعنی عاشقتم صدرا زیلا😙😙😙😙😙😙😅

صدرا هم عاشقته خاله مهربون😘😘😘😘

نكنه تو هم خاله زيلايي؟؟؟🤔😂😂😂