2777
2789
ا؟ بسکوییتم‌بهش میدی ؟ میخوره ؟ راسی من دیشب گذاشتمش تو‌ رورواک واسه اولین بار . اینقددددد ذوق کرده بود .شما ها گذاشتین ؟
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام الهه جون . اذیت نشده دخملت تا الان ؟ یدونه بود یا دو تا ؟ دردش اومد ؟ گریه کرد خیلی ؟
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
الهه جون نگران نباش ایشااله به غذا بیوفته وزن گیریشم خوب میشه. بهداشت دو تا واکسن که برا 4ماهگی پسرم زد قبلش خود خانومه بهش استامینفون داد بعدشم من هر چندساعت یکبار بهش دادم خداروشکر تب نکرد. ایشااله دخترت تب نکنه
بچه ها اول یه قطره دادن به بچه بعدا هم یه واکسن زدن تو یه پای بچه
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
درد که مسلما درد داشت ولی دختر من فقط چن ثانیه اول رو گریه کرد. و دوباره شد مثل بعدش شروع کرد به خندیدن و حرف زدن
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
منم بگم دخترم رو میزارم تو روروک اما زود برش میدارم واسه ده دقیقه براش حالبه بیشترش دیگه گریه میکنه و عصبی میشه میخواد بیاد بیرون
آره چن بار پا زد و کجکی‌ جابجا شد ..البته نه زیاد . ولی خیلی جیغ و داد میکرد وذوق کرده بود . چون کلا دوس نداره رو زمین باشه . همشم میخواد بلندش کنم ..
چه خوب الهه . کاش واسه پسر منم همین طور باشه
الهه جون خداروشکرکه واکسن دخملیتم به خوشی تموم شد
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏