مواد لازم برای داشتن خوشبختیتوووووو به مقدار بی انداره❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋💋💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💜💜💜💜💜💜💜💜💙💙💙💙💙💙💙🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍💖💖💖💖💖💖💖💝💝💝💝💝💝💝💕💕💕💕💕💕💕💕💕💞💞💞💞💞💞💞💞💓💓💓💓💓💓💗💗💗💗💗💗💗💗❣❣❣❣❣❣❣❣لطفا واسه خوشبختیم دعا کنیدخدا خیرتون بده🙊🙊🙊🙊💌💌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مواد لازم برای داشتن خوشبختیتوووووو به مقدار بی انداره❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋💋💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💜💜💜💜💜💜💜💜💙💙💙💙💙💙💙🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍💖💖💖💖💖💖💖💝💝💝💝💝💝💝💕💕💕💕💕💕💕💕💕💞💞💞💞💞💞💞💞💓💓💓💓💓💓💗💗💗💗💗💗💗💗❣❣❣❣❣❣❣❣لطفا واسه خوشبختیم دعا کنیدخدا خیرتون بده🙊🙊🙊🙊💌💌
😐حاجی من از صدای خفش بیشتر وحشت میکنم تا صدای بلند از بین دندونای از روی حرص بهم چسبیدش تهدید میکنه برگ ریزونن اینو باید ببرن تو سریالا نقش منفی بدن بهش اسکار بهترین فیلمو میدن بهش
انتخاب آدم درست معیارای درست داشتن هم عشق و هم عقل و منطق و باهم انتخاب کردن درگیر نکردن خانواده ها با مشکلات خودمون ماهم بحران خیلی داشتیم مشکلات داشتم دوست داشتن جفتمون باعث شد آرامش بگیریم به فکر راه حل باشیم کنار هم باشیم .... نه من تاحالا فحش و بی احترامی کردم نه همسرم و ی نکته ی دیگ م که هست من و همسرم وقتی بهم زل میزنیم خنده مون میگیره یعنی من یهو میترکم از خنده برا همین دیگ کلا قهرمون فراموش میشع🙄😂
پزشکی میخونم / با صفر یکاری کردم مطمئنم خیلیا با صد تا صد نکردن 😎🤞🏻 / عشق به زندگی و همسر / به امید آزادی همه زنان سرزمینم 🙂🙌 /