2777
2789
عنوان

اصلا دل تو دلم نیس

75 بازدید | 6 پست

همش سعی میکنم بهش فک نکنم ولی نمتونم. شیش روز مونده به موعدم هروزش قد یه سال میگذره برام. 

دو سه روزه خیییییلی گرممه هرچقد دوش اب سرد میگیرم کولر میزنم باز مثل آتیشم. روم به دیوار نفخ زیادی دارم این هفته. وسطای سیکلمم دو سه روز ترشحات قهوه ای داشتم دقیق یادم نیس چندم سیکلم بود ولی قبل و حین و بعد از تخمک گذاری همش اقدام داشتم. تا لباس تنگ میپوشم یا شوهرم بغلم میکنه فوری تنگی نفس میگیرم. ترشحاتم اصلا ندارم خشکه خشکه. سینه هامم شدیدا درد می‌کنه قبلنا بعد پریودیم درد میکرد و خوب میشد الان تقریبا سه چهار روز بعد از تخمک گذاری دردش شروع شد شدید تر از همیشه هم هست. پاهامم انگار قلنج شده انگار رگاش گرفته. ممکنه باردار باشم؟ فکرم مشغولشه همش. سومین ماه اقدامم هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله که بارداری تهوع هم از هفته هشت نه شروع میشه فعلازوده 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن