2777
2789
عنوان

جراحي بيني

167 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من تازه وارد ني ني سايت شدم و هيچيشو بلد نيستم فقط ميخوام نظرسنجي كنم براي جراحي بيني گوشتي كه عمل كنم!! لطفاً خواهشاً به خاطر خدا بدون تبليغ بهم نظر بدين خدا خيرتون بده🌺🙏🏻

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
1
50%
2
1
50%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ميدونم گوشتيه عزيزم

به نظرم تحقیق زیادی انجام بده و اینکه صبر و تحمل داری برا گرفتن نتیجه عمل کن

چون روند بهبودی و خولیدن ورم بینی گوشتی طولانیه و اینکه حساس باشی کارت غصه خوردن میشه و دوران ورم از قبل عمل هم بینی بزرگتره

ب طور کلی فرم طبیعی درمیارن بینی گوشتی رو که انچنان تغییر زیادی نمیکنه

اگه تحقیق کنی پیش یه دکتر کار بلد بری مطمئن باش با خودت میگی کتش زودتر عمل میکردم

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت
به نظرم تحقیق زیادی انجام بده و اینکه صبر و تحمل داری برا گرفتن نتیجه عمل کن چون روند بهبودی و خولی ...

چرا پیش دکتره خوب برع خیلی تغییر میکنه اتفافا منم گوشتی بود الان شده کوچولو موچولو  چن صورتمم ریزه خیلی بم میاد

ببین بمن چیزی نمیرسه که بخوام برا دکترا تبلیغ کنم😐اما میترسم بگم اسمشو بگی تبلیغه😂

نه عزيزم سوء تفاهم نشه! منظور من به يك سري آدمهاي بي وجدان بود كه فقط فكر پولن.

ممنون ميشم اسم دكترتون رو بذارين تا من برم تحقيق كنم🙏🏻🌺

نه عزيزم سوء تفاهم نشه! منظور من به يك سري آدمهاي بي وجدان بود كه فقط فكر پولن. ممنون ميشم اسم دكتر ...

اره منم حرفتونو قبول دارم یسری منشی از خدا بی خبر  معلوم نی بهشون چی میرسه الکی تبلیغ میکنن 

دکتر من   Dr. mahdi. mahmoodi این پیجشه دکتر مهدی محمودی تهرانه مطبش ولیعصره سمت پارکه ساعی ببین  ولی خیلی  انصاف داره الان اکثره جاها بالای 25 ملیونه این دکتره 15 اینطورا بیشتر نمیگیره 

عمل بینی توسط دکتر متخصص و کادری حرفه‌ای

با سابقه درخشان و نازلترین قیمت 

با قیمت ۱۱ میلیون تومن

مشاوره رایگان

برای مشاوره و پاسخگویی سوالات با شماره 09337171901 تماس بگیرید و برای دیدن نمونه جراحی های بینی به اینستاگرام زیر مراجعه کنید 

https://www.instagram.com/jarahi_bini_zibaie/