2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام روزتون بخیر باشه شما در مورد مدرسه ی سرای دانش تحقیق میکردین لطفا نظرتون رو در موردش بهم ...

سلام من دیگه نرفتم راجبش تحقیق کنم،مدرسه خواجه نصیر سمت خونمون ثبت نام کردم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
2805

سلام عزیزان من امروز رفتم دبستان خواجه نصیر ابراهیمی جنوبی از نزدیک مدرسه دیدم یکی از دوستان معرفی کرده بودند،کسی از شما عزیزان تجربه ای از این مدرسه داره؟؟ آیا سبک اموزششون قوی و خوبه؟ فضای مدرسه به چه صورته؟ برخورد معلمین و کارکنان مدرسه با دانش اموز؟؟

شناختی از مدرسه داری عزیزم؟ میشه بفرمایید؟

سلام عزیزم والا من شناخت آنچنانی ندارم،ولی شنیدم که یک سری میگفتن مدرسه خوبیه،من خودم به شخصه از فضای مدرسه خوشم اومد،احساس خوبی پیدا کردم بخصوص برخورد معاون و پرسنل خوب بود،احساس کردم فضای امنی هست،اما راجب به آموزشش خیلی اطلاعی ندارم فقط یکسری از اولیا که برای معارفه و تعیین سطح اومده بودند وفتی ازشون سوال شد که چرا به این مدرسه رو انتخاب کردید میگفتن که مدرسه خوبیه و آموزشش خوبه و یکسری میگفتن ما اشنامون آموزش پرورشی هست و میگن جز مدارس خوبه،فقط در همین حد آشنایی دارم،شما چه اطلاعاتی از مدرسه دارید؟؟ایا اون کس که معرفی کرده از نحوه آموزشش نگفته بهتون؟؟کوچولوتون کلاس چندمه؟؟

سلام . شبتدن بخیر. ایشاللا که راضی باشین. دولتی هست یا غیر دولتی؟؟ اگر عیر دولتی  شهریه ش چق ...

سلام عزیزم غیر دولتی، و شهریه ۱۶ ملیون که نسبت ما بقی غی انتفاعی ها ارزون تر و معقول تره،

سلام. بله خیلی عالیه‌.ایشاللادکه راضی باصین. تو چه منطقه یی هستش؟؟

قربان شما،انشالله،منطقه ۵ بلوار فردوس شرق