2777
2789
عنوان

چخبرتونه نه چههه خبرتونههههه

340 بازدید | 14 پست

من اصلا دلم.میخواد عکس شوهرم نزارم واسه چی انقدر جبهه می گیرین
یکی که میگه خوردیمش خب نوش عزیزم😐😂
یعنی من اصلا خانم عبی شما یه مقدار به عقل خودتون رجوع کنید ببینید تاپیک غروبم عنوان طنز بود یا نه
همش مسخره همش توهین🙂
مرسی
من چیز بدی نگفتم.
فقد نوذشتم ماشاالله یادتون نره با خنده
یکی ازون ور که اعتماد بنفس تورو یونجه داشت سالی دوبار زعفرون میداد
یکی ازین ور
خیلی ام که خوشگلی
چرا قلباتون انقد سیاه شده🙂

از320تا نظر300تاش تخریب بود
مگه کار بدی کردم من

هی خدا

دمتون گرم

ارامش خودتو حفظ کن

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

اره کار بدی میکنی ک تو سایت عمونی عکس میذاری با هزاران نظر و عقیده متفاوت

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولشون کن گلم فکرتو درگیر نکن

جدیدا مردم با تخریب کردن بقیه شعورشونو نشون میدن

البته این روزا هیچکس حالش خوب نیس همه سر هم خالی میکنن

وضع ممکلت و ببین

تا حدودی حق دارن...

ولی شماهم اعصابتو خورد نکن

جو نی نی سایت اینجوریه دیگه از خودت نباید تعریف کنی یعنی کلا ببین مقصر هم نیستنا فضای مجازی اینجوریه از یه جمله بد برداشت میشه چرا؟ چون تو نمیدونی اون ادم با چه حالتی اینو نوشته طنز؟جدی؟تمسخر؟ به خاطر همین باعث سوتفاهم میشه و بقیه فکر میکنن به خاطر پز دادن یا خودشیفتگی اینو نوشتی به همین دلیل هم واکنششون چندان جالب نیست

نظر گفتم بدن نه اینکه کامل تخریب کنن

خب نظرشونه دیگه .. واقعا نظر دیگران چ اهمیتی داره؟ یکم بزرگ شو گلم 

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
ولشون کن گلم فکرتو درگیر نکن جدیدا مردم با تخریب کردن بقیه شعورشونو نشون میدن البته این روزا هیچکس ...

درسته جانم ولی خداشاهده میگن خاستی پز بدی آخه چه پزییی؟خندم میگیره

جو نی نی سایت اینجوریه دیگه از خودت نباید تعریف کنی یعنی کلا ببین مقصر هم نیستنا فضای مجازی اینجوریه ...

آخه اصلا تعریف نبود به شوخی گفتم یه ماشالله بگین

درسته فرمایشت جانم