2777
2789
عنوان

شوهرم داره زمینو گاز میزنه از دندون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 50 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیییلی کم زنجبیل با خیلی کم فلفل سیاه و دو سه قطره اب با هم قاطی کن مثل یه خمیر میشه اندازه ی یه عدس بزار رو دندونش 

من واقعا نتیجه میگیرم همون لحظه خوبه خوب میشه فقط خیلی کم درست کن آبم کم بریز که مثل خمیر بشه 

احتمالا لثه آبسه کرده وعفونت ازعصبه دندونه،چرک خشک کن هر۸ساعت استفاده کنه،مسکن هم برای دردش بخوره

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

ژل مسکن یا.دوعدد قرص مفنامیک اسیدیاسیر رو بکوب داخل یه توری بریز آبشو بریز رو دندونن میسوزووونه ولی هر چرکی میاره بالا ودردش.یا قرص آمی تری پلین بزاره رو دندون فقط آب دهن اصلا قورت نده بدنش بی حس میشه موقتی

من استفاده نکردم،اما دندون همکارم شدید درد می کرد،دود خاکشیر رو به دندونش داد،گفت کاملا درد خوب شد

وزن ۳۰ مهر(۶۱کیلو).۷ آبان(۶۰کیلو).۱۴آبان (۵۹کیلو).۲۱ آبان(۵۸ کیلو).۲۵ آبان(۵۷کیلو).۷ آذر(۵۶کیلو).پیش به سوی ۵۲ کیلو😊

اسی ناراحت نشی ها، ولی دلم عجیب خنک شد، بس که امشب تاپیک خوندم که شوهرا هار شدن پاچه گرفتن،انگار شوهر تو داره تقاص اونا رو پس میده، ببخشید که همچین حسی دارم

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�

بروبگیربخاب حالاک گوش نمیکنه.حقشه.انگاربچن.خب پاشوبرودکترمگه چی میشه.نه الان تاصب بشین دردبکش

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)

اسپری بی حسی تو داروخونه ها هست دردو موقت کم می کنه ولی حواسش باشه عفونت دندان جدی میشه 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.