2777
2789
عنوان

چشم چرانی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 36003 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غزل جون منم حرف شمارو به شوهرم میزدم اتفاقا واقعا تاثیر داشت بهش میکفتم هرکس مسول اعمال خودشه به ما چه ربطی داره اما میگفت باید به بعضیا تذکر بدی منم میگفتم وظیفه تو نیس البته بعضی مردا واقعا نگاهشون هرزه س
پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
به نظرم اگه کسی چشم چرون باشه زیاد نمیشه درسنش کرد یه جورایی براش عادته کنترل هداشتن رو نگاه...البته شوهر شما شایدم اینطور نباشه و همون کنجکاوی باشه...
✳✳✳✳✳✳ خدایا به تو توکل میکنم و دوستتت دارم.ببخش منو.بدون شک کمکم کردی و میکنی✳✳✳✳✳✳ مخاطب من،دوست من....برام دعا کن هر جور بلدی واسه عزیزات دعا کنی....خدا خیرشو به خودت و عزیزات بدهO:-)
معمولا کسانی که چشم چرون هستند به همسرشون سخت میگیرن چون دلشون نمیخواد جوری که خودشون به بقیه زل میزنن کسی به همسرشون زل بزنه..غافل از اینکه باید نگاه ناپاک خودشون رو درمون کنند .
نسترن جون باهاش حرف بزن میدونم زدی ولی بازم ادامه بده بگو خوشت میاد کسی منو نگاه کنه یا بگو غیرتت اجازه میده جز من به کسی توجه کنی خودت قلقش بهتر دستته البته یه راه بهتر اینه که با به مشاور هم حرف بزن نمیگم تو فامیل دتبال کسی باش که ازش حرف شنوی داره چون بعدا براتون بد میشه وابروی شوهرت میره
پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
راستش من خودم نیگاه نمیکنم به شوهرم که ببینم چیکار میکنه بعضی خانوما مثلا جلومدن راه میرن من که خانومم توجهم جلب میشه نمیخوام خودمو اذیت کنم ـ ـ ـ چیکار کنم ـ ـ ـ نیگاه کنه ـ ـ ـ خودش ضرر میکنه ـ ـفکرش مشغول میشه حالا که فهمیدی هی بهش تلقین نکن که منظوری داری بیشتر حساس میشه ولی کلا من اگه شوهرم کاری که از من میخواد انجام ندم و حساسه رو انجام بده ـ ـ ـ همین طوری میگم که اگه برای من بده پس شما هم نباید انجام بدی اکثر مواقع سکوت میکنه و دفاعی نداره
2810