سلام
امروز عصر یه پنکیک خوشمزه درست کردم
رسپی میدم شماهم درست کنید
فقط نکات رو کامل بخونید چون راز خوشمزگی و خوب پخته شدن همین نکاته.
عسل ۲ ق غ
اب ۲ ق غ
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۶ ق غ
شیر ۸ ق غ
ارد ۱۲ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل یا اسانس به میزان لازم.
عسل رو همراه اب رقیق کنید
عسل برای شیرین شدنش نیست برای بافت قهوه ای روی کرپ هست که اگه عسل استفاده نشه اون حالت پیش نمیاد.
تخم مرغ ،شکر،شیر،اسانس رو حسابی با همزن دستی بزنید
حالا عسل رقیق رو اضافه کنید و دوباره ۱ دقیقه با همزن بزنید
اردو بکینگ پودر را با الک اضافه و با لیسه هم بزنید
مواد بدست اومده نه شل هستن نه سفت.
یه بافت ملایم و پیوسته و لطیف
۱ ساعت در یخچال یا جای سرد قرار بدید
حالا داخل قیف بریزید.
تابه نچسب یا سینی گریل را با یه دستمال کاغذی اغشته به روغن چرب کنید
فقط در حدی که چرب بشه ولی روغن تو ظرف نباشه
شعله متوسط رو به کم
اصلا شعله رو تغییر ندید در حین پخت
حالا از مواد به اندازه نرمال بریزید.
۴۰ثانیه صبر کنید
اهسته برگردونید و ۴۰ ثانیه دیگه زمان بدید.
میتونید از شکلات چیپسی و داژه داخلش استفاده کنید
بعد پخت گرم سرو بشع
از انواع عسل و سیروپ هم میشه روش استفاده کرد
این مقدار مواد ۱۲عدد پنکیک نرمال میده
نوش جانتون