2777
2789
عنوان

خانم های هنرمند بیاین نظر سنجی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 126503 بازدید | 10665 پست
سلام خواهری خیلی لطف کردید خدا سایه پدرو مادرتونو براتون نگه داره. شما لطف دارید عزیزم

خواهش میکنم عزیز دل 

ممنونم از دعای خوبت گل 

عزیزم من با یه مغازه صحبت کردم کارهای هنریم گفت اگه تر تمیز باشه میخره ازم کش مو تل و گیره  و بافتنی اینا بافتنی هام تر تمیزه کش مو ها هم خوبه فقط گیره اینا چکار کنم تمیز تر در بیاد شما نمیدونی چه مدل هایی از کش گیره اینا الان بهتر میبرن 

و چسپی میشناسی ک بتونم مهره یا پارچرو خوب روی گیره های استیل فیکس کنم ک زود کنده نشن و کارم محکم باشه 

دستبند و کارهای زینتی هم انجام میدم کلا هر کاری ک بتونم تا حالا مشکل بازار یابی داشتم ک شکر خدا داره حل میشه 

آشناها میبردن ولی خب مثلا خیلی هاشون پول نمیدادن یا بعد یه سال میگفتن پول بدیم ک من روم نمیشد بگیرم ازشون و اصلا هم سودی نمیبردم چون یه جا نمیدادن 

به نظرت مثلا پول یه کلاه دختر بچه یا بقیه کارهام چجوری حساب کنم دو برابر خرج کارم یا سه برابر یا درصدی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهش میکنم عزیز دل  ممنونم از دعای خوبت گل  عزیزم من با یه مغازه صحبت کردم کارهای هنریم ...

عزیز خواهر چسب های حرارتی صنعتی بگیرید مثل همین چسب های حرارتی معمولیه ولی فقط قدرت چسبندگیش بالاتره.

گیره های فلزیتونو اول کاور کنید بعد گل و یا تزیینتون رو روش بچسبونید اینجوری فلز گیره مشخص نمیشه و چسبندگی هم بالاتر میره

کش های اماده با بست فلزی بگیرید برای کش مو چون هم شیکتره هم عمر مفید کش بیشتره.

میدونم بهترین هستیدو توی کارتون موفق میشید.

انشالله بهترین ها نصیبت بشه و توی کار روزی و برکت بیاد عزیزم

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
دستبند و کارهای زینتی هم انجام میدم کلا هر کاری ک بتونم تا حالا مشکل بازار یابی داشتم ک شکر خدا داره ...

تو کارهای تزیینی و هنری شما باید هرچقدر خرج کار میکنید از لوازم اولیه تا تزییناتش به اضافه ۳۵ درصد کل مبلغ بفروشید.

برای دریافت وجه هم تعارف رو بگذارید کنار.

شما برای اون کار زحمت کشیدید و وقت گذاشتید.

دلیلی نداره هزینه ای دریافت نکنید.

اعتماد به نفستون رو بالاببرید.

والا ضرر میکنید.

کدوم شهر هستید عزیزم؟

تو کارهای تزیینی و هنری شما باید هرچقدر خرج کار میکنید از لوازم اولیه تا تزییناتش به اضافه ۳۵ درصد ک ...

استان کرمان عزیزم میدونی کش با پارچه مخمل و پارچه های خوشگل میدوزم اون کشی شما میگی نمیدونم کدومه عزیز لطفا عکس بفرست روش گل بافتنی فیکس کنم 

بعد یه چیزی از این چسپ ها هست e8000 اینا میگن عالی میچسپه ولی شهر ما چون شهرستانه گیر نمیاد یعنی خیلی از خرج کارها به سختی گیر میان 

اون چسپ صنعتی ک شما میگین خود دستگاه تفنگیش فرق میکنه یا فقط چسپشه؟

عزیزمبرام دعا کن بتونم موفق بشم آخههمسرم تازه راضی شده به کار کردنم اونم چون تو خونه هست و گفتم خانومه خودش وسایل میخره 

قبلا دزدکی برا دوست آشناها کمو بیش درست میکردم 

اینقدر خسیسه  بخدا خجالت میکشم خساست هاش حتی تعریف کنم برای آرایشگاه بهم سی تومن پول داد 

ولی روز بعدش رفتیم روستا خونه باباش مرغ و تخمرغ پنیر خرید برا اونا 

برای باباش هم ک اعتیاد داره یه عالمه شیره خریده بود 

چه کنم مجبورم دلمو به هنر خودم خوش کنم زورم میاد کلی التماس کنم واسه پول یه هفته چکو چنه بزنم باهاش بعد بهم سی تومن بده 

دعا کن بتونم موفق بشم 

از بی پولی خسته ام  اگه نداشت خب منم ناراحت نمیشدم ماهی حد اقل ۲۰ میلیون درآمدشه همش خرج عیاشی خودش و باباشه 

عزیز خواهر چسب های حرارتی صنعتی بگیرید مثل همین چسب های حرارتی معمولیه ولی فقط قدرت چسبندگیش بالاتره ...

مموونم از لطفت و دعای خوبت عزیزم با چی کاور کنم گلم با همین نوارهای آماده یادم رفته اسمشو 

استان کرمان عزیزم میدونی کش با پارچه مخمل و پارچه های خوشگل میدوزم اون کشی شما میگی نمیدونم کدومه عز ...

عزیز دل خداقوت.

نفنگش فرق نداره فقط مارک چسب فرق داره.

متوجه شدم چه مدل کارهایی میگین خیلی شیک هستن.

دلنکران نباش

همه ما تو زندگی هامون مشکلاتی داریم.

همسر خودمن با کار کردن من مخالفه.

فکر میکنه اگه کسب درامدی داشته باشم یعنی میخوام بگم تو پول در اختیار ما نمیزاری.

شکر خدا بهمون خیلی میرسه ولی من به خاطر حس انسان دوستی و ذوق به عنر اجازه گرفتمو اموزشگاه مجازی زدمو برای هنرجوها کلاس میزارم.

اما شهریه شونو اخر ترم بهشون به عنوان پاداش و جایزه بر میگردونم.

چون کلاسهای من تخصصیه و شهریه شون بالاست.

خدارو خوش نمیاد تو این شرایط اقتصادی بخوان برای اموزش هنرهم هزینه کنند.

به کارت ادامه بده میدونم موفق میشی.

اولین گام خواستن و اعتماد به نفسه که داری شما.

بعد هم کیفیت محصول تولیدی.

مشهد نیستید وگرنه برات چندجا میسپردم فروشت خیلی بالا میرفت.

انشالله بهترین ها نصیبت بشه.

موفق باشی خواهر خوشگل من.

هروقت سوالی کاری داشتی اینجا در خدمتتم.

مموونم از لطفت و دعای خوبت عزیزم با چی کاور کنم گلم با همین نوارهای آماده یادم رفته اسمشو 

میتونید با نوار اریب و یا ربان رنگ خود گل کاور کنید

بفرمایید شربت زرد آلو از باغ پدر شوهر 😍😋

به چقدر عالی

افرین.

خیلی خوب شده.

نوش جانتون.

من اومدم چندبار کرمان شهر زیباییه باغ شازده ماهان هم رفتیم یه مدرسه خیلی بزرگ هم بود وسط شهر یادم ساله ۹۷اومدیم

دم عید نوروز یه برون خیلی سختی گرفت همه مسافرارو پلیس به اون مدرسه هدایت میکرد یه دبیرستان پسرانه بود

سلام.

با اجازه استارتر

برای قبولیم توی رشته انسانی دعا کنید.

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
سلام خوبین ؟ ببخشید میشه راهنماییم کنید برای کشیدن الگوی این مدل برای دخترم بالاتنه رو می خوام بلندی ...

سلام.

ممنونم

شماخوبید؟

منظورتونو متوجه نشدم.

شما باید یه الگو بالاتنه بکشید قد اون الگو تا بین کمرو سینه باشه

برا دامنم که قرارشد چین دار ۳برابر دور کمر بزنید قد تا بالای زانو.