2777
2789
عنوان

خانم های هنرمند بیاین نظر سنجی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 126496 بازدید | 10665 پست

سلام به عزیزانم

فصل قیسی و مشتقاتش فرا رسیده

امروز یه شیره توت کاملآارگانیک درست کردم.

خواص شیره توت خیلی زیاده

مخصوصآبرای افراد دیابتی و کم خونی.

اگه کسی خواست بگه رسپی اماده سازیش رو بدون مواد افزودنی اموزش بدم.

عاشقتونم

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام به عزیزانم فصل قیسی و مشتقاتش فرا رسیده امروز یه شیره توت کاملآارگانیک درست کردم. خواص شیره ...

سلام 

ب نظرتون کارهای رزینی فروشی دارن ؟؟

حتما باید کلاس رفت ؟؟

هزینه وسایلش میگن زیاد صرف میکنه ادم بره بگیره 

سلام  ب نظرتون کارهای رزینی فروشی دارن ؟؟ حتما باید کلاس رفت ؟؟ هزینه وسایلش میگن زیاد صرف م ...

سلام

شبتون خوش

بازار خودشو داره

یکم فروشش سخته

اما خوبه.

اگه مبتدی کار هستیدو سابقه فروش و کار ندارید با کسی که تو این کاره شریک بشید اینجور قدرت ریسک پایین میاد.

در کل کار زیباییه مخصوصآظروف تزیینی.

موفق باشید

کاش ی دستور پخت کیک اسفنجی سفیده و زرده جدا بمن بدین

سلام چشم 

کیک اسفنجی نیاز به جداکردن سفیده و زرده نداره

اون کیک شیفونه خواهری جون.

حالا کدومو میخواین؟

کاش ی دستور پخت کیک اسفنجی سفیده و زرده جدا بمن بدین

صفحه ۲۲ کیک شیفون گذاشتم.

با روش خامه کشی

توی تاپیکم هم مدلهای کیک و دسر زیاده اموزشش

بازم سوالی بود درخدمتم

کدبانو جونم من همیشه وقتی خامه درست می کنم اوکیه ولی وقتی به کیک میزنم شبیه کف میشه میزنه کیک رو خراب میکنه😬میشه راهنماییم کنی

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
کدبانو جونم من همیشه وقتی خامه درست می کنم اوکیه ولی وقتی به کیک میزنم شبیه کف میشه میزنه کیک رو خرا ...

سلام

شبتون خوش

اول کیک خامتون چیه؟

خامه قنادی؟خامه خودتون میزنید؟اصلامینارینه؟

دوم اینکه کیکتونو خیس میکنید؟

روکش؟اولیه خامه رو رو کیک با ۲ساعت استراحت میدید؟

سلام عزیزم من قدم ۱۶۷ و وزنم ۷۴ ، اندامم مستطیلی چه مدل مانتویی بهم میاد 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
سلام شبتون خوش اول کیک خامتون چیه؟ خامه قنادی؟خامه خودتون میزنید؟اصلامینارینه؟ دوم اینکه کیکتونو ...

شب شماهم بخیر

خامه خودم درست می کنم

برای روکش کیک میخوام

مطمئنم مشکل از خامس

دستور خامه لطف می کنید؟ 

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
سلام عزیزم من قدم ۱۶۷ و وزنم ۷۴ ، اندامم مستطیلی چه مدل مانتویی بهم میاد 

سلام

شبتون خوش

اضافه وزن زیادی ندارید

مانتوهای لس تر و ترجیحآ نامتقارن در گوشه ها

استین های طرحدار

قد مانتواز زیر زانو تا نزدیک ساق متغییر

رنگهای نسبتآ شادو طرحدار

یقه های اویز مثل کرواتی و مارشال.

شب شماهم بخیر خامه خودم درست می کنم برای روکش کیک میخوام مطمئنم مشکل از خامس دستور خامه لطف می ک ...

توی تاپیکم در مورد خامه توضیح دادم فکر کنم صفحه ۲۲

خامه شیرین شده بگیرید.

ترکیب ۷۰خامه و ۳۰ مینارین رو با همزن بزنید.

خامه تنها کیک و سنگین و مینارین تنها کیک و پفکی کفی میکنه

حتمآ زمان استفاده از خامه برای روکش کیک رو به حداقل برسونید

هرچی خامه بیشتر در هوای اتاق باشه کفی تر میشه.

سلام شبتون خوش اضافه وزن زیادی ندارید مانتوهای لس تر و ترجیحآ نامتقارن در گوشه ها استین های طرحد ...

مرسی بانو اگه میشه نمونشو ببینم بهتر متوجه بشم؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش