2777
2789
عنوان

خانم های هنرمند بیاین نظر سنجی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 126503 بازدید | 10665 پست
آشپزی، لازانیا خوب و درجه یک چطور درست میکنی؟اموزش میدی برای کسانی که بلد نیستن اصلا

سلام چشم الان میگم بهتون

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آشپزی، لازانیا خوب و درجه یک چطور درست میکنی؟اموزش میدی برای کسانی که بلد نیستن اصلا

مواد لازم


لازانیا ۳۰۰گرمی پیش پخت یه بسته

گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم

قارچ ۲۵۰گرم

پیاز اعدد

فلفل دلمه ای ۱عدد

پنیر پیتزا ۳۰۰گرم

سس بشامل ۱پیمانه

سیب زمینی ۱عدد

کره ۳۰گرم

رب یه ق سوپ خوری

اب جوش ۱فنجان

نمک فلفل دارچین پودرسیر اویشن زردچوبه به میزان لازم


اول پیازو نگینی و با کره تف بدید بعد گوشت رو اضافه کنید و قارچعای اسلایس شده کمی که اب گوشت و قارچ کشیده شد بهش فبفل دلمه ای نگینی نمک فلفل زردچوبه پدرسیر دارچین اصافه کنید

حالا یه قاشق سرپر رب اضافه و مواد رو کامل مخلوط کنید یه فنجان اب جوش اضافه و بگذارید باشعله کم یکمی جا بیوفته.

سس بشامل درست کنید که شامل ۱قاشق سرپر ارد ۲۰گرمکره و الیوان شیر و نمک هست به این صورت که اردو در کره تف کوچیکی بدید بهش شیرو اضافه و بگذارید به قوام بیاد در اخر نمک هم اضافه کنید.


لازانیاهارو به مدت۳دقیقه در اب ولرم قرار بدید


ته ظرف پریکس رو کمی با کره چرب کنید 

سیب زمینی ورقه شده بچینید 

حالا یه لایه لازانیا بچینید

روی اون یه مقدار از مواد بریزید حالا روی مواد کمی سس بشامل و روی ان پنیر پیتزا و امیشن دوباره ورقه های لازانیا بعد مواد بعد سس بعد پنیر به همین ترتیب تا لایه اخر که روی گوشت فقط پنیر فراوان بریزید و کمی اوزشن

بزارید طبقه وسط فر به مدت۳۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه


نوش جان


نکات


سیب زمینی ته ظرف برای اینه که حجم روغن حاصل از پنیر پیتزارو جذب و باعث بشه لایه اخر لازانیا به ظرف نچسبه


سس بشامل باعث بافت نرم و خوشطعمی لازانیا میشه و طعم رستورانی میده


اویشن سابیده عطر اصلی لازانیاست


حتمآاز کره استفاده کنید


بعد از خارج کردن لازانیا از فر برش بدهید چون در صورت سرد شدن لایه ها جدا میشود


سوالی بود در خدمتم.


گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
مواد لازم لازانیا ۳۰۰گرمی پیش پخت یه بسته گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم قارچ ۲۵۰گرم پیاز اعدد فلفل دل ...

ورقه های لازانیا رو تو اب ولرم بدارم یعنی نیاز نیس بجوشونم؟  قارچ ها خام باشن و ریز خرد کنم؟

ورقه های لازانیا رو تو اب ولرم بدارم یعنی نیاز نیس بجوشونم؟  قارچ ها خام باشن و ریز خرد کنم؟

بله الان لازانیاها پیش پخت هستن

نیاز به جوشاندن نیست

روی جعبشو نگاه کنید

قارچها رو هم اول ورقه ورقه کنید بعد باگوشت تف بدید.قارچ زمان پختش کوتاهه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
دست گلت دردنکنه فوق العاده بود،درست میکنم و نتیجه رو میگم🌻🌻

عزیزمی

نوش جانت

حتمآمنتظر پیامت هستم خواهری

موفق باشید

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
فدااامداااا میزارم تاپیکم بیا ببین گلم🙏🏻☺️❤️

دیر رسیدم

تاپیکتون قفله...😭

میشه دوباره عکسشو بزاری عزیزم؟

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
دیر رسیدم تاپیکتون قفله...😭 میشه دوباره عکسشو بزاری عزیزم؟

بازش کردم گلم،، دیدین که بهارجان، چندتایی پشت سرهم گذاشتم عکس از صفحه 23 تا 24🙏🏻🙏🏻🙏🏻💙

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
بازش کردم گلم،، دیدین که بهارجان، چندتایی پشت سرهم گذاشتم عکس از صفحه 23 تا 24🙏🏻🙏🏻🙏🏻💙

البته یکیشو دیدی، بقیه هم بعداز اونه بهارجان☺️🧡

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
سلام رسپی ربی بده گلم

سلام چشم.

ران مرع به تعداد نفرات ۱عدد

رب یه قاشق غ خ 

زعفران دم کرده ۱ ق غ

پیاز ۱ عدد

سیر ۲حبه

کرفس نصف شاخه

هویچ ۱عدد کوچک

برگ بو ۱عدد

فلفل دلمه ای نصف یه عدد

عصاره مرغ الیت ۱عدد

نمک فلفل به میزان لازم.

هل یک عدد.

اول مرع هارو در روغن سرخ کنید تا رنگش عوص بشه.

حالا مرغهارو خارج کنید از ظرف.

توهمون روعن پیاز و سیر رو حلقه حلقه کنید و تف بدید.

نه زیاد فقط نرم بشن.

شعله رو کم کنید.

مرغهارو بچینید روی پیاز داع ها.

یه سس با ترکیب رب و عصاره مرغ  کمی نمک فلفل سیاه  و زعفران دمکرده به همراه دولیوان اب درست کنید.

بریزید

فقط روی مرغهارو بگیره سس نباید ابکی باشه.

ساقه کرفس با هویچ نواری شده و تکه خلال درشت فلفل دلمه ای و برک بو را با نخ کاموایی یا نخ برنج ببندید و کنار ظرف مرغ قرار بدید.

شعله رو کم کنید و بزارید به ارامی بپزه.

اصلا مرعهارو هم نزنید که له میشه.

بعد۵۵دقیقه کاملا سرخشده و اماده ست.


نکته ها.

حتمآموقع سرو اون دسته فلفل و کرفس و خارج کنید و دور بندازید.


بهتره از یه تابه استفاده کنید تا مرغها روی هم قرار نگیرند.


درکنار این خورشت از چیس خلالی استفاده کنید


نوش جان


سوالی بود درخدمتم

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792