بله چشم.
این رسپی برای ماهی تیلاپیلا و سفیده
چون ماهی قزل الا گوشتش نرمتره یکم رسپی فرق داره.
دوقاشق جعقریو گشنیز ساتوریو با ۵۰گرم کره و ۲حبه سیر له شده و نمک و فافل و پودر پیازو پودر پاپریکه مخلوط کن بعد بمال به هرطرف ماهی.
ماهی رو از روی قسمت پوست بزار رو سینی تستر.
حدود ۱۰دقیقه بود درتوسترو باز کن یه فرچه از مواد بگش روش
بعد دوباره درشو ببندو المنت پایینو فقط روشن بزار تا خودگوشت ماهی سفت نشه.
بعد ۵دقیقه از توستر دربیارو روش لیمو تازه بریز.
نوش جان