2777
2789
عنوان

خانم های هنرمند بیاین نظر سنجی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 126499 بازدید | 10665 پست
تو تاپیک اون خانم گفتم که. از ۱۴سالگی کلاسهای متعدد رفتم. علاقه هم خیلی دارم به کارهای هنری. الان ...

بسیار عالی موفق باشید.

در مورد لاغری تو تاپیک دیگه ای گفتید. من ندیدم آخه

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسیار عالی موفق باشید. در مورد لاغری تو تاپیک دیگه ای گفتید. من ندیدم آخه

بله الان میگم.بهتون.

صبحها ناشتا ۸حلقه ترب سفید همراه با پیاده روی

عصرها یه کف دست نان سبوس دار یا جو همراه ساقه های سبز پیازچه

مین وع ه بیسکوییت جو مغزهای خام و سبزی و میوجات زرد.

شبها سبزیجات سبز میوه های سبز

ورزش دراز نشست.

مصرف حداقلی نوشابه نوشیدنی های گازدار فست فود

نشاسته های اشباح شده نخورید.

سوالی باشه درخدمتم

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
بهار جون گفتی بیا تاپیک اخرم  سوالای من در مورد اشپزیه

اها یادم اومد

کدوم دسته میخای یاد بگیری.

قنادی

فینگر فود

اشپزی نوین.

عصرانه ها

نان ها

سلام کیک بروانی

چشم روچشمام خواهری.

@saba68    

۱۰۰گرم ارد

۱۰۰گرم شکر

۵۰گرم کره

۳قاشق اب جوش

۴تاتخم مرع

۲۰گرم پودرکاکائو

یه تکه شکلات تلخ

اول تخم مرغهارو با شکر و وانیل خوب باهمزن بزن تا کاملآکف کنه و رنگَ تغییر کنه.

بعد بهش کره اب شده و پودرکاکائو اضافه کن و دوباره بزن باهمزن حالا ۳قاشق اب جوش رو اضافه کن و بزار مایعت یه دست بشه

حالا با الک اردو بکینگ پودرو اصافه و با لیسک به یک سمت هم بزن.

موادت کامل شد توی قالب مافین ورق بچین حالا از مواد یه قاشق توهر کاپ بریز بعد یه تکه شکلات تلخ بزار وسطش و دوباره روش یه قاشق مواد بریز.

حالا فرر گرم شده از قبل رو روی درجه ۱۸۰بزار طبقه وسط به مدت ۲۵دقیقه.

بعد از این تایم فروخاموش کن ولی درشو باز نکن بعد یه ربع کاپ کیک های برونی رو خارج کن و روشو با یه دستمال حولهای بپوشون تا کم کم خنک بشه.

امادست نوش جوووون.

سوال داشتی درخدمتتم. 

اول غذاهای ایرانی 

عزیزم توی اپارات حتمآ کانالااشپز تی وی ابولفظل جعفری رو دنبال کن

دوره های هنرجویی خانم مقدسی رو تو کانال های واتساپ دنبال کن.

سوالای خاص هم داشتی درهر حیطه ای بهم بگو درخدمتم.

مثلا امروز ماهی درست کردم اصلا خودم نپسندیدم چه برسه به شوهرم خشک شده بود

چه جور ماهی ای.

عزیزم طبخ ماهی اول باید ببینی نوع ماهیت چیه

بعد طبخش و بسته به کنار غذات بسنجی

برنج نون کربوهیدرات.

بعد نوع طبخشه

سرخ شده

گریل

شکم پر

شینسلی

تنوری

بخارپز.

حالا بگو کدوم موردو میخوای تابهت یه ماهی خوشمزه یادبدم

🌹🙋‍♀️

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

@دخترایرانزمین     زیارتت قبول خواهری

واااااااااای مرسی عزیزم 😭😭🌹🌹🌹

ان شاالله ک خداخیرت بده و همیشه سالم و تندرست باشی

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

واااااااااای مرسی عزیزم 😭😭🌹🌹🌹 ان شاالله ک خداخیرت بده و همیشه سالم و تندرست باشی

فدات خواهری