2777
2789
عنوان

خانم های هنرمند بیاین نظر سنجی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 125414 بازدید | 10645 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جانم

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
سلام. سوالی داشتی درخدمتتم. کاربر باحالی هستی پستاتو دوست دارم

قربون شما برم محبت دارید جانا

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
عزیزم خیاطی بدون الگو عاشقشم.یجوریه کسی که هیچی بلدنیس راه بیفته. مثلاباگذاشتن مانتوروپارچه بشه راحت ...

عزیزم بدون الگو برا طرح های خاصه.

اینجورنیست که بتونید مانتو ‌......رو بدون الگو بزنید.

چرا الگو نمیکشید خوب؟

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
چون هربارباالگورفتم خراب شد. پس این بازاریا بامتدتجاری چجوریه بلدی شما؟ 

متد تجاری؟؟؟؟

منظورتون سری کارهان که باهم برش میدن؟

من منافذ باز دارم پرایمر چی بخرم ؟قیمتشم مناسب باشه اگه قیمتشو میدونین بگین مرسی

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
من منافذ باز دارم پرایمر چی بخرم ؟قیمتشم مناسب باشه اگه قیمتشو میدونین بگین مرسی

عزیزم برا استفاده روزمره که خیلی هم سفید کنندگی نداشته باشه اما پوشانندگیش خوب باشه بهت کرم پودر دوسه شماره ۳رو پیشنهاد میدم.

قیمتش حدود ۱۰۰تا۱۵۰هست.

عزیزم برا استفاده روزمره که خیلی هم سفید کنندگی نداشته باشه اما پوشانندگیش خوب باشه بهت کرم پودر دوس ...

برا مجلس چی؟

پرایمر چی اونو میدونید؟

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین