2777
2789

امروز میگرنم گرفته اولشه مطمینم تا فردا خیلی شدید میشه سردردم یکی بهم گفت قرص ریلایف بگیر بخور آروم میشه سردردت بعد من همیشه نوافن میخورم اثر نمیکنه زیاد اینو بخورم ؟؟ 24 سالمه

قرص خوبيه ولی من پيشنهاد می‌کنم علت رو پیدا کنین

عضو گروه نارنجی هدف ۷۰🚫چالش حذف قند مصنوعی🚫               راز آرامشِ درون،در درک این مطلب است....⬅️ ما نمیتوانیم دنیا را تغییر دهیم،اما خودمان رامیتوانیم تغییر دهیم....راجب گلدوزی و آشپزی سوالی داشتین در خدمتم...با احترام این کاربری دست دو نفر هستش...
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما هم ریلایف داریم استفاده میکنیم. دکتر ب شوهرم گفته بود میگرن داری. کلی ازمایش داد. بعدا متوجه شدیم سردرش واسه سنگ صفرا بوده. ولی هر وقت سردرد میگرفت قرص ریلایف مصرف میکرد و خوب میشد

من مواقع سردرد زیاد میخورم هیچ مشکلی هم نداشته برام

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

دور ازجون همگی منم بعد از مدت ها سردرد فهمیدم تومور دارم

عضو گروه نارنجی هدف ۷۰🚫چالش حذف قند مصنوعی🚫               راز آرامشِ درون،در درک این مطلب است....⬅️ ما نمیتوانیم دنیا را تغییر دهیم،اما خودمان رامیتوانیم تغییر دهیم....راجب گلدوزی و آشپزی سوالی داشتین در خدمتم...با احترام این کاربری دست دو نفر هستش...
بیشتر ببینید
واقعا خدا خودش شفات بده عزیزم علایم چی داشتی 

سردرد شدید تعادل نداشتم موقه  راه رفتن این اواخر صورتم بی حس شده بود که دیگه عمل کردم

بیشتر ببینید

اسم این قرص ریلیفه نه ریلایف. حتی داروسازا هم خیلیاشون اسمشو اشتباه تلفظ میکنن. بعدشم قبلش حتمن یه چیزی بخور معده ت خالی نباشه معمولا یه دونش هم جواب میده سریع خوب میشی ولی اگه سردردت شدیده دوتا بخور. اگه معده درد داری نخور. در ضمن میتونی شیاف دیکلوفناک هم استفاده کنی سریع اثر میذاره زود خوب میشه سر دردت خود ریلیف هم دیکلوفناک داره توش