خوشحالم بهتری همینم نشونه خوبی هست، سعی کن چیزایی که دوست داری رو بخوری، اگر غذا یا عطر خاصی هست حتما برو دنبالش مثلا اگر بوی فلان غذا توی فلان رستوران قبلا بهت حسِ حوب میداده الان حتما برو اون رستوران، نهایت یک قاشق میخوری و بقیشو همسرت میخوره😉 اما حتما تلاش کن، این وضع باید درست شه من بعدِ سه روز، سال ها پیش به سرم تراپی رسیدم مواظب باش اینطوری نشی. مکان، خاطره، عطر، از لحاظ روان ممکنِ اشتهات رو درست کنه ( پزشکی خوندم الان دارم از واحدای روانپزشکی بهره میبرم ) 😆😆😆
راهِ بعدی، سیب، چای سیاه، چای سبز که شما اعلاش رو دارید👌👌👌 و دوغ و نعنا معده و روده رو ضدعفونی میکنه، من آکادمیکشو میگم از این طب سنتی اینا نمیگم ها، اینا اثبات شده و خودمم تست کردم مخصوصا نعنا، دوغ، سیب در جا جواب میده، نعنا رو دم کن با نبات یا چای، یا خام با دوغ بخور، دوغ هم خودت درست کنی با ماست و غلیظ درست کنی که چه بهتر، سریع خوب میشی.
امیدوارم به حالت عادی برگردی، زود خوب شو وگرنه حتما باید بری عکسبرداری🙁 امیدوارم که زود خوب شی.
واااای پس واقعا عروس سامورایی ها هستید!!!! من فکر کردم برای شوخی نوشتی توی امضات. امیدوارم خوشبخت و شاد باشی در کنارِ سامورایی ها و ساکوراها 😉⚘⚘⚘
به شدت انیمه های درام رو دوست دارم حتی اوساکا رو دیدم توی انیمه ها، احتمالا کپی همون نقاشی ها هست و فوق العاده آرامش بخش و طبیعت زیبایی داره.
حتما با تور میرم ممنون که تذکر دادی خیلی مفید بود حرفاتون.
ببخشید من خیلی اذیتت کردم از دیروز، میگی گرونه یعنی برای خودتون هم گرونه؟؟ با درآمدی که دارید بازم گرونه برای شما و خودِ ژاپنی ها؟؟؟ من فکر میکردم چون پول ما بی ارزش هست انقدر توی کشورای پیشرفته فشار میاره گرونی🙁
حتما در عمرم یک بارم شده میام حالا هرچه زودتر کارامو جور میکنم و میخوام نوروز باشه هم برای مرخصی، هم برای ساکورا و هم هوای اونجا فکر کنم عالی باشه با یک تیر چند نشون میزنم 😊😊 زمانش قطعی هست مگر تور در غیر از این زمان، خیلی ارزون باشه که منصرف شم. فقط می مونه پول و تور جور کردن.
خیلی خیلی ممنون