2777
2789
عنوان

چند روزه نمیتونم هیچی بخورم

1876 بازدید | 9 پست

سلام، ده روزیه که حال روحیم اصلا خوب نیست، این قضیه خیلی روی غذا خوردنم هم تاثیر گذاشته. توی این ده روز دو سه وعده بیشتر غذا نخوردم. میلم به هیچی نمیکشه، بوی همه چیز حتی آب حالمو بد میکنه 😭 گاهی یکم احساس گرسنگی دارم ولی در حد یه لقمه هم نمیتونم بخورم، میوه هم که اصلا. چیکار کنم میترسم چسبندگی روده بگیرم این وسط😫 تجربه‌ی بی‌اشتهایی شدید و طولانی مدت رو داشتین؟ چیکار کردین؟ 

در روز نهایتا چهار پنج تا دونه بیسکوئیت کراکر و آب میتونم بخورم نهایتا اونم به زور 

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 
بیشتر ببینید

چرا بیماری داری یعنی ک‌نمیتونی بخوری مریضی یا مشکل روحی داری میلت به غذا نمیکشه من قبلنا ک ناراحت میشدم کلا بی اشتها میشدم ولی دیگ فهمیدم هیچ کس اندازه خودم مهم نیست گور پدر همه کردن 

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
چرا بیماری داری یعنی ک‌نمیتونی بخوری مریضی یا مشکل روحی داری میلت به غذا نمیکشه من قبلنا ک ناراحت می ...

مشکل روحی، الان حالم اونقدر حاد نیست دیگه ولی همچنان هیچی نمیتونم بخورم. حالم بد میشه نمیتونم غذا رو بجوم یا قورت بدم حتی 

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل روحی، الان حالم اونقدر حاد نیست دیگه ولی همچنان هیچی نمیتونم بخورم. حالم بد میشه نمیتونم غذا رو ...

برو دکتر یا چیزی ک حالتو بد میکنه ازش دوری کن قرص اشتها اوردم‌بخور سیپروهپتادین 

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
برو دکتر یا چیزی ک حالتو بد میکنه ازش دوری کن قرص اشتها اوردم‌بخور سیپروهپتادین 

ممنونم عزیزم 🥺

بیشتر ببینید

سلام عزیزم. معذرت اومدم اینجا که اونجا حرف نزنم چون معذب بودم. اما خوب شد اومدم اینجا چون از پزشکی سر در میارم 🤗 اول با مایعات شروع کن هرچی که دوست داری، چیزی هست الان دوست داشته باشی؟ مثلا چای با طعم ارل گرل، شیر باعسل، عمدی میگم که هوس کنی ها این راه ِ درمانه.

سعی کن با اشتها بخوری و چیزای مایع، بعد سوپ و تخم مرغ عسلی، یک قاشق عسل یا مربا، یک خرما،اینا رو کم کم بخور نه یک دفعه، فردا این موقع شاید میل به برنج داشته باشی، فعلا انجام بده اینا رو، دوست داشتی خبر بده تا بعد بگم چخ کار کنی، ارزو میکنم خوش خبر باشی، منم این طوری هستم تا ناراحت شم دیگه هیچی نمی خورم، نتترس تنها نیستی عادی هست🤗

برای ژاپن اومدم بگم انقدر چیزی نوشتم 😳😳😳

برای سفر ِ اول دوست دارم توکیو برم نظرِ شما چیه؟ کجا بهتره؟ شما کجاهاشو رفتید؟

باید پولامو جمع کنم اما خیلی خوب بود راهنمایی هاتون ممنون

🎸🎹🎼🎶🎵
سلام عزیزم. معذرت اومدم اینجا که اونجا حرف نزنم چون معذب بودم. اما خوب شد اومدم اینجا چون از پزشکی س ...

سلام، ممنون بابت راهنماییتون عزیزم، الان کمی بهترم. آب‌میوه‌‌ی خیلی رقیق رو امتحان کردم و بهتر شدم یکمی. اوایل کم اشتها بودم ولی دو هفته‌ی اخیر کاملا از دستش دادم توی این تاپیک که گفتم یکم غذا خوردم، بعد از اون دیگه نخوردم تا الان 😥 ولی دستکم آبمیوه میتونم بخورم 

عزیزم سفر به ژاپن خیلی سخت شده این اواخر، بهترین کار اینه که با تور برین. اگه خودتون بخواین سفر کنین باید یه لیست کامل با جزییات از تمام برنامه‌هاتون به سفارت تحویل بدین مثلا روز اول دقیقا قراره کجاها برین روز دوم دقیقا کجاها میخواین برین و برای کل پونزده روز اقامت باید یه برنامه‌ی دقیق رو تحویل بدین به سفارت و سفر هم دقیقا باید طبق همون باشه (مدت اقامت با ویزای توریستی فقط پونزده روزه، ویزا سه ماهه ست ولی اقامت نهایتا پونزده روز) من توکیو نرفتم تا حالا، خونمون اوساکا هست. ولی برج توکیو، دیزنی‌لند توکیو و استودیو یونیورسال خیلی معروفن، اگه به انیمه علاقه دارین منطقه‌ی اکیهابارا (نزدیک توکیو) خیلی معروفه و به قولی بهشت انیمه دوستاست😅 بسته به فصلی که سفر میکنین مناطق اطراف شهر رو میشه گشت، یکمی بعد از عید نوروز توکیو پر از شکوفه گیلاس میشه، تابستونا گرمه و در عین حال حسابی بارون میباره و اگه موقع کریسمس بیاین ژاپن واقعا خیلی زیباست تمام شهرها پر از تزییناته اونموقع 

ولی خب متاسفانه همه‌چیز به شدت گرونه حتی یه وعده غذای ساده 🥲

بیشتر ببینید

خوشحالم بهتری همینم نشونه خوبی هست، سعی کن چیزایی که دوست داری رو بخوری، اگر غذا یا عطر خاصی هست حتما برو دنبالش مثلا اگر بوی فلان غذا توی فلان رستوران قبلا بهت حسِ حوب میداده الان حتما برو اون رستوران، نهایت یک قاشق میخوری و بقیشو همسرت میخوره😉 اما حتما تلاش کن، این وضع باید درست شه من بعدِ سه روز، سال ها پیش به سرم تراپی رسیدم مواظب باش اینطوری نشی. مکان، خاطره، عطر، از لحاظ روان ممکنِ اشتهات رو درست کنه ( پزشکی خوندم الان دارم از واحدای روانپزشکی بهره میبرم ) 😆😆😆

راهِ بعدی، سیب، چای سیاه، چای سبز که شما اعلاش رو دارید👌👌👌 و دوغ و نعنا معده و روده رو ضدعفونی میکنه، من آکادمیکشو میگم از این طب سنتی اینا نمیگم ها، اینا اثبات شده و خودمم تست کردم مخصوصا نعنا، دوغ، سیب در جا جواب میده، نعنا رو دم کن با نبات یا چای، یا خام با دوغ بخور، دوغ هم خودت درست کنی با ماست و غلیظ درست کنی که چه بهتر، سریع خوب میشی.

امیدوارم به حالت عادی برگردی، زود خوب شو وگرنه حتما باید بری عکسبرداری🙁 امیدوارم که زود خوب شی.

واااای پس واقعا عروس سامورایی ها هستید!!!! من فکر کردم برای شوخی نوشتی توی امضات. امیدوارم خوشبخت و شاد باشی در کنارِ سامورایی ها و ساکوراها 😉⚘⚘⚘

به شدت انیمه های درام رو دوست دارم حتی اوساکا رو دیدم توی انیمه ها، احتمالا کپی همون نقاشی ها هست و فوق العاده آرامش بخش و طبیعت زیبایی داره.

حتما با تور میرم ممنون که تذکر دادی خیلی مفید بود حرفاتون.

ببخشید من خیلی اذیتت کردم از دیروز، میگی گرونه یعنی برای خودتون هم گرونه؟؟ با درآمدی که دارید بازم گرونه برای شما و خودِ ژاپنی ها؟؟؟ من فکر میکردم چون پول ما بی ارزش هست انقدر توی کشورای پیشرفته فشار میاره گرونی🙁

حتما در عمرم یک بارم شده میام حالا هرچه زودتر کارامو جور میکنم و میخوام نوروز باشه هم برای مرخصی، هم برای ساکورا و هم هوای اونجا فکر کنم عالی باشه با یک تیر چند نشون میزنم 😊😊 زمانش قطعی هست مگر تور در غیر از این زمان، خیلی ارزون باشه که منصرف شم. فقط می مونه پول و تور جور کردن.

خیلی خیلی ممنون

🎸🎹🎼🎶🎵
خوشحالم بهتری همینم نشونه خوبی هست، سعی کن چیزایی که دوست داری رو بخوری، اگر غذا یا عطر خاصی هست حتم ...

عزیزم خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی‌هات، خیلی لطف کردی این همه وقت گذاشتین و همه چیز رو با حوصله و دلسوزانه توضیح دادین🥺🥺🥺❤️❤️ پیش دکتر خودمم که رفتم اینقدر باحوصله کمکم نکرده بود حقیقتش، نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم. حتما مواردی که گفتی رو امتحان میکنم اروم اروم🥺❤️

بله عزیزم همسرم ژاپنی هستن😅 ممنونم امیدوارم شما هم همیشه شاد و خوشبخت باشین😍❤️ 

در رابطه با هزینه‌ها بله برای خودمون هم گرون هست، البته هزینه‌ها با ایران متفاوته مثلا توی ایران گوشت قرمز و ماهی گرونتر از میوه هست اصولاً ولی ژاپن برعکسه، محصولات پروتئینی عموما ارزون و در دسترس هستن ولی میوه یه کالای لوکس محسوب میشه (در حدی که از یه سبد کوچیک میوه به عنوان هدیه هم استفاده میشه). به طور کلی برای خود ما توی اینجا هم هزینه‌ها بالاست، مثل زندگی توی ایران نیست که تحت فشار باشیم ولی خب راحت هم نیست 😅 

خودم فعلا یک سالی ایرانم، اما اگه توی سال آینده و هر از زمانی بعد از اون به ژاپن و اوساکا اومدین حتما حتما بهم خبر بدین خیلی خوشحال میشم شهر رو بهتون نشون بدم خصوصا قلعه اوساکا 😅🥰 

بیشتر ببینید

خواهش می کنم، آره متاسفانه توی همه شغل ها خوب و بد هست و بعضی رشته ها بد که باشن خیلی روم اثر می ذارن ما که تا نابودی هم میبره طرف رو.

خوشحالم مفید بوده امیدوارم الان که اینو می خونی در حدِ نون یا کیک یا فرنی خورده باشی، دوست داشتی خبر بده از  احوالت.

حتما خبر می دم بهت، حالا نه برای این که مزاحمت بشم از کارو زندگی بتدازمت اما برای این که راهنمایی کنی در حد حرف،حتما مزاحم میشم. خیلی لطف داری، ممنونم. امیدوارم بیام هرچه زودتر بهتر.

یه ذره مراحلِ سفرم قطعی تر شه، حتما سرچ می کنم و سفرنامه و یوتیوب اینا میخونم و می بینم و اون زمان مزاحمت میشم اگر سوالی باشه الان اشنایی ندارم ولی حتما قلعه رو میگی جای قشنگی باید باشه😉

از اون انیمه های مرموز اومد توی ذهنم با این قلعه که گفتی برام🤗

با فیلم های سینمایی و انیمه ها و شنیده ها به نظرم ژاپنی ها آدمای خوب و باانسانیتی هستند من که براشون احترام خاصی قائل هستم همین که از اون بمب های لعنتی انقدر فرهنگ و شعور و انسانیت رو حفظ کردن و شدن جهانِ اول، شدن تهِ پیشرفت و کمرشون نشکست برای من انسان های باارزشی هستن، اینو از طرف یک ایرانی به همسرت بگو و سلام برسون 😊

حتما eto رو یادم هست دوست خوبم

🎸🎹🎼🎶🎵