2777
2789
عنوان

کیا یدونه بچه دارن ک هی میگه خواهر برادر میخوام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 76 پست
😂😂😂✋

تازه میشینه دعا میکنه😐😐😐

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

تورو به اون خدا بچه نیار

من دوروز پیش شیر میخریدم ۱۶ تومن حالا همون رو میخرم ۲۶ تومن،بچه ام شیر میخوره،نمیشه بهش گفت گرونه و نخور     خیلی ناراحتم     ازین به بعد بچه ها چطور میخوان رشد کنن

لعنت به این روزگار

خیلی سخته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو دختر دوپسر

جدی؟😍عزیزممم 

باورتون میشه منم تک فرزندم و از بچگی تا همین چند سال پیش ب مامانم میگفتم بزار من ازدواج کنم ۴ تابچه میازم ب تلافی اینکه برام هیچ خواهر برادری نیوردی میگفتم من ۲تا دختر ۲تاپسر میازم 

برام جالب بود اینکه هم مادر شما تکه هم بچه هاش ۴ تا هم اینکه جفتن😍😅😅

تک فرزندی رو نمیپسندم واقعا گناه دارن بچه هایی که در حسرت خواهر یا برادر هستن..

امااان از وقتی که بخوای و نشه... 💔

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
سختتون نشد. من تو شهر غریبم پسرمم ۲ سالو ۹ ماه هست  

منم غریب بودم

اختلافشون ۲سال و ۸ ماهه

خیلی راضیم

یک سال خیلی سخت بود ولی بعدش عالییییی

دلم ضعف میره وقتی بازی میکنن باهم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
منم غریب بودم اختلافشون ۲سال و ۸ ماهه خیلی راضیم یک سال خیلی سخت بود ولی بعدش عالییییی دلم ضعف م ...

من به پسرم میگم ابجی برات بیارم باهاش بازی میکنه میگه نه ابجی بهار بده میزنمش. میگم نکنه اذیتش کنه اگه براش نی نی بیارم

تورو به اون خدا بچه نیار من دوروز پیش شیر میخریدم ۱۶ تومن حالا همون رو میخرم ۲۶ تومن،بچه ام شیر میخ ...

واقعا خرجشم زیاده اگه بیارم شیر خودمو میدم ولی پوشک خیلی گرونه شوهرمم هیج نظری نمیده میگه هرچی تو بگی تو میخوای زحمتشو بکشی من سرکارم نمیتونم کمکت کنم ولی واسه خرجش کمک میکنه😔😔😔

منم دخترم نزدیک ۵سالشه هر روز میگه داداشم تو شکم مامانمه شکممو بوس میکنه بهاش حرف میزنه تازه اسمشم ا ...

یه جوری سعی کن از ذهنش بیرون کنی.اون فقط به فکر اینه که یه همبازی داشته باشه.درکی در مورد مخارج و آینده نداره.ما یه واحد آپارتمان داریم یه باغ داریم یه ماشین صفر داریم در آمدمون هم خوبه خدا را شکر ولی باز ترس تو دلمون هست واس بچه دوم.هر چقدر فکر میکنم به نتیجه نمیرسم.از طرفی از تنها بودن دخترم ترس دارم از طرفی به فکر آیندشم و تو دو راهی موندم

راه حلی ندارم گل . براش دست و پا کنه . دیشب رفته بودم زیارت یه بچه جلوی ضریح بلند گفت خدایا به ما نی ...

دیگه خود امام زاده نگاه مادر میکنه اینجاها ببینه حاجت رو چکار کنه بپیچونه یا بگه خدا قبول کنه🤣

2810