2777
2789

یه پسر ۵ساله دارم ک یه ماهه ۵سالش شده دیوونم کرده هروز از صب بیدار میشه میگه داداش میخوام تا موقعی ک بخوابه جلو همه هم میگه مامانم میخواد برام داداش بیاره نمیدونم چیکار کنم واقعا از بچه داری خسته م تصمیمم بود همین یکی باشه ولی دلم براش میسوزه کسی جای من نبوده راه حلی بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترخواهرشوهرمنم ۵ سالشه مدام میگه برام اجی بیار مامانشم تصمیم نداره بیاره.شرایط اعصابشو داری بیار خودتو خلاص کن

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

راه حل اینه بری برا اقدام

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من دوتا بچه دارم  ۵ و ۲ونیم

بازم میگه بزرگه داداش میخوام😐

میگم داری که

میگه سه تایی خیلی بهتره🤣🤣🤣🤣

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

من اصلا نذاشتم طفلی زبون باز کنه که بگه خواهر برادر میخوام زود براش یکی آوردم  

بچه خواهرم مثل پسر شما بود خواهرم ناخواسته با قرص اورژانسی باردار شد و ۲ ماه دیگه به امید خدا دنیا میاد

بزرگ شع نمیخاد یادش می‌ره....شما باید طبق شرایط خودت و همسرت تصمیم بگیری نه فقط خواسته بچه 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

تک فرزندی رو نمیپسندم

واقعا گناه دارن بچه هایی که در حسرت خواهر یا برادر هستن..

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
2810