سلام من همینطورکه تو تاپیکای دیگه نوشتم 7 ساله ازدواج کردم ولی بچهدارنمیشیم حالا یکیپیدا شده میخوادیه فرزند خونده برامون بیاره حالا کسی هست راهنماییمون کنه که چطوربراش شناسنامه بگیریم و چونمنکارمندم چطورمیتونم مرخصی زایمان بگیرمچونمیگن کسایی که بچه زیر سه سال ورداره میتونه مرخصی بره لطفاً کمکم کنید ؟؟؟؟؟؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام عزیزم من فرزند خوانده دارم از بیمارستان به فرزندی گرفتم الان دارم میرم بیرون از خونه امدم برات ...
سلام عزیزم منم در مرحله اول ثبت نام سایت بهزیستی برای فرزندخواندگی هستم شما چطور از بیمارستان به سرپرستی گرفتین چطوری کارای شناسنامه فرزندتون انجام شد ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام عزیزم منم در مرحله اول ثبت نام سایت بهزیستی برای فرزندخواندگی هستم شما چطور از بیمارستان به سرپ ...
عزیزم ماهم اول سراغ بهزیستی رفتیم یه پسر۶ماهه بهمون دادن ولی شک کردن مامسیحی باشیم وگرفتنش من که داغون شدم تایه همسایه بهمون گفت یه خانم آقا بچه چهارمشونه خیلیی فقیرن اومده ازبرادرم پول بگیره برای سقط منم گفتم شماها رو اونام گفتن ازخدامونه زنده بمونه فقط تعهد بدن برنگردن چون اونجا بفهمن میکشنمون وگفتن بچه مرده اون خانم باشناسنامه من زایمان کرد ونام پدرشوهرم دیگه شناسنامه هم سریع گرفتیم
عزیزم ماهم اول سراغ بهزیستی رفتیم یه پسر۶ماهه بهمون دادن ولی شک کردن مامسیحی باشیم وگرفتنش من که داغ ...
عزززززیزم خداروشکر چه کار خوبی کردن خداروشکر که صاحب فرزند شدید خدا حفظش کنه . شما به اقوام و بستگان چی گفتین متوجه شدن که فرزند زیستی خودتون نیست ؟از این بابت اذیتتون نکردن با حرف و نگاهشون
عزززززیزم خداروشکر چه کار خوبی کردن خداروشکر که صاحب فرزند شدید خدا حفظش کنه . شما به اقوام و بستگان ...
نه اتفاقا همه عاشقشن برادرم همزمان خانمش یه پسرزایید میشن پسرعمه پسردایی باورکن برادرم میگه یکی هم پسرمنو دوست داشته باشه😄راستش میخواستیم چون نوزاد بود بگیم رحم اجاره بوده ولی چرا دروغ بگیم خودش حق داره بعدادرمورد زندگیش بدونه❤️🧡