2777
2789
عنوان

خانمای خوش هیکل بیاین ببنیم قد و وزنتون چنده؟😎😏

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 63 پست
چقد بلند قد زیاده و من نمیدونستم بعد من تو خیابون میبینم همه حداکثر، قدشون تا سر شونمه😂😐

دقیقا ، من تو کل فامیلای بابام و مامانم با قد ۱۷۳ از همه بلندترم بعد اینجا همه بالای ۱۷۰ ان ، خیلی عجیبه ، منکه احساس میکنم ۱۰ سانت قدشونو بلندتر میگن😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804
دقیقا ، من تو کل فامیلای بابام و مامانم با قد ۱۷۳ از همه بلندترم بعد اینجا همه بالای ۱۷۰ ان ، خیلی ع ...

آره فامیل ما ژنتیکی مردا قد بلند ولی خانوما حداکثر ۱۶۰ان

الان اینجا همه بالای ۱۷۰ان

ماجرا چیه الله اعلم 😂

دقیقا ، من تو کل فامیلای بابام و مامانم با قد ۱۷۳ از همه بلندترم بعد اینجا همه بالای ۱۷۰ ان ، خیلی ع ...

نتیجه این میشه که این کاربرا آقا هستن  

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

2805
چاق همینجوری بخوری چربی داری نه!با بدنسازی و باشگاه بخوای عضله در بیاری عالیه!

من از امروز شروع کردم به ورزش که بعدش غذای پر کالری بخورم چاق بشم الان اینقدر عضله هام گرفته که نمیتونم از جام پاشم 😐😂

2801