2777
2789

یه پسر عمو دارم با یکی از دخترای فامیل نامزد کرد دختره ۱۷ سالشه پسر عموم ۲۸🙄 چقدر بهش گفتن خونوادش ک نکن بچس دختره چی از زندگی میدونه قبول نکرد...گویا دو سال با هم دوس بودن بابای دختره فهمیده دبگه مجبورشون کرده برن خاستگاری گفته این ابرو ریزی رو جمع کنین...

بیچاره خونواده عموم تالار گرفتن مراسم عقد مفصل و برقصو بکوب...کلی خرج...چیزی از یه مراسم عروسی کم نداشت...مسر عمومم ک نگم چقدرر به دختره محبت میکرد اصلا چشماش وقتی نگاش میکرد قلبی بود😂 بعد چند روز پیش یهو دختر خانم در خودش نمیبینه مسئولیت ازدواج رو نامزدبو بهم میزنه که اره من بچم و تحمل ازدواج ندارم...!!!

در صورتی ک خودش تو روی پدر و مادرشم وایساده بود...

دلیلشم فقط همینه ک من نمیتونم مسئولیتشو قبول کنم!

بیجاره پسر عموم دیروز زنگ زدم دلداریش بود کم مونده بود بزنه زیر گریه..‌‌.بهش گفتم خوبت شد نه اخه دختر ۱۷ شابه رو چ ب ازدواج🙄 نمیدونم این پسرا چرا دنبال همسن خودشون نیستن واقعا

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...

بگم مریض جنسی هستن که به بچه نظر ندارن ناراحت میشی ؟!

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😕😕

زن بودن حس خوبیه وقتی که لباس نو میخری و حتما دوتا قر میدی به خودت میگی چقده قشنگم  زن بودن حس خوبیه وقتی که عصبانی هستی با  پاک کردن لاکت یا بهم ریختن اتاقت اروم میشی زن بودن حس خوبیه وقتی  که دلت گرفته گریه میکنی تا اروم بشی  به زن بودنت بانو بودنت افتخار کن بانوی اریایی🤗❤سوال درباره منابع و کنکور تجربی داشتی در خدمتم با کمال میل جواب میدم و کمکت میکنم تا موفق باشی 😍معجزه خدارو دیدم وقتی تنها بودم و تنها و کسی نبود🥺💔ملکا ذکر تو گویم که تو پاک و خدایی نروم جز به همان ره که تو هم راهنمایی😔🖤خداجونم دست همه بانوهای منظومه شمسی بگیر نزار تنها باشن نزار اشک بریزن تو تنهایی بیا کنارشون دستت بزار روی شونش بگو من هستم دخترکم اشک چرا🥺💔
بیشتر ببینید
حقشه. از دختر ۱۷ ساله نمیشه انتظار داشت. و اینکه دختره حداقل شجاعت اینو داشته بزنه زیر همه چی وقتی ...

خود دختر هم میخواست بابا عاشق بودن مثلا...بحث من اینه تو این سن نوسانات هورمونی زیاده 

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...

چه ربطی داره😑😑بستگی به عقل اون دختر داره،اون دختر غلط کرد وقتی میگه بچم با پسر عموی شما ازدواج کرد.الان دختر دایی من ۱۴ سالگی ازدواج الان ۲۰ سالشه و یه بچه هم داره،خیلیم از زندگیش راضیه،ازدواج بستگی به سن نداره ازدواج شعور و عقل و آمادگی شروع یه رابطه رو میخواد. ک این دختر خانوم هنوز به اون مرحله نرسیده(این فقط نظر منه)*