2777
2789
عنوان

حالم بده بچه ها باردارم ازبس گریه کردم دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 49 پست

اولا اینکه خیلی ذهنت منفی و د گیر هست،همینطور ادامه بدی باز هم خوابی بد میبینی ،بعد م انشاالله خیره.امروز صبح زود پدرم به من زنگ زده از سرکارش که چیزیت نیست اتفاقی برات نیوفتاده نگرانت شدم یهویی،با شوهرت جزو بحث نکردی که گفتن نه و تمام شد.دو ساعت بعد مامانم زنگ زده بهم خواب وحشتناک راجع بهت دیدم .اعصابم خورده ،حواست رو جمع کن فلان کنبسار کن. جالب اینجاست مامانم خوابش رو برا بابام اصلا تعریف نکرده بود و جفتشون نگرانم بودند،خلاصه من رو هم الکی نگران کرد.یه صدقه گذاشتم کنار صبح ،دیه هم بهش فکر نکردم.خداروشکر همه چی امروز خوب پیش رفت .

اولا اینکه خیلی ذهنت منفی و د گیر هست،همینطور ادامه بدی باز هم خوابی بد میبینی ،بعد م انشاالله خیره. ...

اره خیلی خواهر میترسم حالا بخوابم بازم خواب ببینم

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ابجی اصلا اینقدر ترسیدم ک نگو با یه تپش قلب شدید خیس عرق بیدارشدم 

میدونم منم بچه ام دو سالو نیمش بود باردار شدم.یادمه منم یه بار همینجور خوابای وحشتناک در مورد پسرم دیدم.همش گریه میکردم شوهرم گفت کار شیطونه که غمگینت کنه صدقه بزار و بسپارش به خدا دیگه خیالت راحت باشه

ابجی همش گریه میکنم از صبحی هی میگم زبونم لال بچم طوریش نشه

نه نمیشه عزیزم.سه بار یا دافع البلایا بگو دورش فوت کن.یعنی ای دفع کننده ی بلاها

همه دست خداست تا اون نخواد چیزی نمیشه شک نکن.

بخاطر هورومونات نگران نباش میفهمم خ سخته استرس و دلخوری و حساسیت هات زیاد شو توکل کن وفقط ب این فکر ...

چ کارکنم ابجی  همش دلشوره میگیرم گاهی هورمونام بهم ریختن ابجی هفته پیشم شب تا صبح شوهرمو نگاه کردم گریه کردم ک نکنه منو بچه هام تنها بزارع طوریش بشه چون درباره اون قبلنا یه خواب خیلی بد دیدم پارسال اون شب یاد خواب پارسال افتادم اینقدر گریه کردم ک شوهرم فهمید 

نه نمیشه عزیزم.سه بار یا دافع البلایا بگو دورش فوت کن.یعنی ای دفع کننده ی بلاها همه دست خداست تا او ...

اره ابجی همش دعا میکنم برا بچه هام میسپارمشون بخدا اذان صبح ک گاهی شبا بیدار میشم کلی دعاشون میکنم 

میدونم منم بچه ام دو سالو نیمش بود باردار شدم.یادمه منم یه بار همینجور خوابای وحشتناک در مورد پسرم د ...

واقعا ابجی بعد مثل من حالت بد میشد یادت نیست چ خوابی دیدی یکم اروم بشم بهم بگی دلداریم بدی

نه نمیشه عزیزم.سه بار یا دافع البلایا بگو دورش فوت کن.یعنی ای دفع کننده ی بلاها همه دست خداست تا او ...

وای ابجی من بدشت پسرمو دوست دارم حاظرم براش جونمم بدم بس ک مهربونه بچم اینقدر شیرین زبون مهربونه ک نگو ابجی اگه یه خط روش بیوفته من دیگه مردم 

واقعا ابجی بعد مثل من حالت بد میشد یادت نیست چ خوابی دیدی یکم اروم بشم بهم بگی دلداریم بدی

نه راستش یادم نیست.ولی همش نگاش میکردم گریه میکردم العان که خوابتو گفتی یه لحظه همون صحنه ها یادم اومد.العان پسرم ۶ سالشه

حتما اثر داره.انشالله که عاقبت بخیر بشن.برای منم دعا کن💗

با این سن کمش میاد بوسم میکنه نازم میکنه همش قربون صدقه منو نی نیم میره اینقدر مهربونه ک نگو همش دل منو بوس میکنه میگه غصه نخور من کنارتم مامانی

نه راستش یادم نیست.ولی همش نگاش میکردم گریه میکردم العان که خوابتو گفتی یه لحظه همون صحنه ها یادم او ...

بچه دومت الان چندسالشه

نه راستش یادم نیست.ولی همش نگاش میکردم گریه میکردم العان که خوابتو گفتی یه لحظه همون صحنه ها یادم او ...

واقعا ابجی عین من    

با این سن کمش میاد بوسم میکنه نازم میکنه همش قربون صدقه منو نی نیم میره اینقدر مهربونه ک نگو همش دل ...

الهی پسر اول منم خیلی مهربون بود بچه امم که بدنیا اومد خدایی اصلا اذیتش نکرد هیچ وقت.نازش میداد میگفت واسه دستات بمیرم.واسه چشمات بمیرم