2777
2789
اخى مهرانه جان نمیشناسمتون ولى خوشحال شدم برات ایشالا که باردارى راستى چه بیبى چکى خوبه؟ من تا حالا تو این چند سال استفاده نکردم الانم خیلى وقته که پ عقب افتاده ولى مطمینم باردار نیستم ولى میخوام یه بیبى چک بزارم چه مارکى خوبه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عسلی جون صبح ساعت 11گذاشتم،بنظرم دیر گذاشتم،باید وقتی بیدار میشدم میذاشتم،راستشivf کردم،توروخدا برام دعا کنید مثبت شه،پنجشنبه آز دارم
خدا جونم فقط میگم شکرت که مادر شدن رو برای من و دوستان مهربونم رقم زدی
ممنون عسلی جان شما لطف داری عزیزم من یه پسر دارم بعد از 12 سال تصمیم گرفتیم دومی رو بیاریم دوماهه اقدامم این ماه حالتهام خیلی متفاوته حالا منتظرم تا جواب بگیرم دیگه هرچی خدا بخواد
أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا
همین الان از ته قلبم دعا میکنم و از خدا میخوام که همه ی اونایی که دلشون هوای یه نی نی کرده همین الان الان نی نی,تو وجودشون باشه و خودشون بیخبر
خداجونم به خاطر دوتا فرشته ی کوچولویی که تو وجودم قرار دادی و منو لایق دونستی هزاران مرتبه شکرت..خدای مهربونم سپردمشون به خودت..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین..خیلی التماس دعا دوستان
بگید الهی امین
خداجونم به خاطر دوتا فرشته ی کوچولویی که تو وجودم قرار دادی و منو لایق دونستی هزاران مرتبه شکرت..خدای مهربونم سپردمشون به خودت..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین..خیلی التماس دعا دوستان