2777
2789
عنوان

تاول یهویی به وجود بیاد مال چیه؟؟😭

2833 بازدید | 28 پست

پسر داییم ۹سالشه خیلی یدفعه در عرض یکساعت روی بدنش یعنی کنار شکم و پاهاش تاول زد انگار که حشره ی بزرگ نیشش زده باشه ولی خب حشره نیش نزده اصلا چون چند جای بدنش هست و اینکه کلا مدرسه رفته بود ۱۰روزه تب کرده و هنوزم تب و سرفه داره

کسی میدونه علت این چیه دارم میمیرم از نگرانی😭😭😭

نکنه همین ویروس ابله میمونی یا چیز خطرناکی باشه؟؟؟توروخدا دعا کنید چیزی نباشه

ابله مرغونه شاید

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی میخوای بگی ابله میمونی زده؟😐

شاید ابله مرغونه اسی نگران نباش 

یٰاࢪادَّمٰاقَـدْفـاٰتَ | اے بازگرداننـده‌از دست رفتـہ ها...❤‍🩹برای قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستین لطفا😞❤️

اب هارو آلوده کردن 

این علائم مسومیت به خاطر وجود موادضدعفونی کننده بیش از حد تو آب های لوله کشیه 

یکی از متخصصین اطفال میگفت 

به مراجعینش هم توصیه میکرد حتما از آب جوشیده یا اب معدنی یا آب تصفیه استفاده کنن

اخه این چندروزم خونه بود و استراحت کرد جایی نرفت اصلا😭😭دعا کن چیزی نباشه

بهار فصل ابله مرغونه 

اگه جوش هاش ابداره خودشه ببرینش دکتر پماد ضد خارش میده  خمیشه هم قبلش ادم تب میکنه

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
بیشتر ببینید
یعنی میخوای بگی ابله میمونی زده؟😐 شاید ابله مرغونه اسی نگران نباش 

نه نمیدونم چیه اصلا گفتم بپرسم ببینم کسی تا حالا از این موردا دیده و میدونه مال چیه یا نه

اخه داییم عمل داشته این بچه رو امانت دادن دست مادرم الان از استرس وارم میمیرم

ابله مرغون حالت دایره ایه این انگار مثلا زنبور نیش زده خیلی بزرگتر از ابله مرغونه و پهنه 

فقط دکتر مینونه تشخیص بده از جوشش نمونه میگیره نترس

بیشتر ببینید