2777
2789
عنوان

متن خوب برای تشکر میخوام

22755 بازدید | 17 پست

متن خوب برای تشکر از معلم دخترم میخوام امروز جشن الفبا داشتن یه متن خوب میخوام که از زحمتهاشون تشکر کنم میخوام تکراری نباشه شعر هم نباشه ممنون میشم کمکم کنید 

از محبت های دلسوزانتون و زحماتی ک برای دخترم میکشین سپاسگزارم...بهترین ها نصیب قلب پر مهرتون 

جملاتی ک همه میگن رو میتونی گلچین کنی کنار هم بزاری و متن مورد نظر رو درس کنی😂

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از محبت های دلسوزانتون و زحماتی ک برای دخترم میکشین سپاسگزارم...بهترین ها نصیب قلب پر مهرتون  ...

نمیتونم دیگه مغزم جواب نمیده😂😂😂

فقط خوشحالم که کلاس اولش تموم شد😅

نمیتونم دیگه مغزم جواب نمیده😂😂😂 فقط خوشحالم که کلاس اولش تموم شد😅

بیشتر از بچه ها ماماناشون خوشحالن😂😂

عزیزم انشالله همیشت موفق باشه🤍

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
سلام به چه مناسبت تشکر کنی الان نگید اوا تشکره دیگه علت نمیخاد خیلیم میخاد

برای جشن الفبا امروز داشتن بعد معلمشون کلی عکس و فیلم از جشن گرفته برامون فرستاده بعد همه مادرا خیلی خوشکل تشکر میکنن من که هیچی به ذهنم نمیرسه😅

بزن عزیزم گوگل سرچ کن متن تشکر از معلم ....خلاص

ممنون عزیزم سرچ کردم همه متن ها تکراری و یا شعر هستن الان فرستادم دیگه مرسی

اینکه پرسیدین تشکر به چه مناسبتی ..... گفتم الان یه متن توپ می‌فرسته 🤣🤣

ممنون عزیزم سرچ کردم همه متن ها تکراری و یا شعر هستن الان فرستادم دیگه مرسی اینکه پرسیدین تشکر به چ ...

منم والا از همون جا میخاستم سرچ کنم ..بنویس گرچه همش درس دانت آنلاین بود و بچه ۲هفته آمد مدرسه که هی تعطیل بودن ولی تشکر بخاطر چند ساعت خونه نبودن بچه یه نفسی میکشیدم