2777
2789
سلام من دو تا مشکل دارم یکی اینکه رو ران وباسنم سلولیت داره با اینکه اضافه وزن ندرام اگر در زمینه برطرف شدن این مشکل اطلاعی دارید لطفا بهم بگید؟ کسی برای رفع سلولیت از ال پی جی استفاده کرده یا شاک ویو؟ واقعا موثره؟ ------------- سوال دوم: لطفا اگر ماما یا دکتر زنان درسایت هست جواب بدید که اندازه طبیعی لابیا مینور چقدر است؟ یعنی چه اندازه ای بزرگ باشه نیاز به عمل هست؟
سلام عزیزم،من کارشناس اتاق عملم وجراحی زنان کارمیکنم،اندازه خاصی نداره،دربعضی افرادبه زحمت قابل دیدنه ودربعضی به حدی بزرگ هستن که مابهش میگیم مدل گوش فیل،جراحی وکوچیک کردنش جنبه زیبایی داره وبستگی به سلیقه خودتون
اگه برای نزدیکی مشکلی نداریدوهمسرشماراضی هستن بهتره که کاریش نداشته باشین،لیبیا مینورهای نسبتابزرگ سدی برای ورودمیکروبهاس،معمولا این افرادعفونتهای ادراری وواژینال کمتری دارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلیولیت حالتی شبیه پوست مرغ هست که روی نواحی مثل رون و باسن خانم ها ایجاد میشه. ناهمواری های ریز و سطحی روی پوست که ظاهر بدی ایجاد میکنه
جوری درباره دیگران صحبت نکن، که اگر روزی همون حرفها رو درباره خودت زدن، دلت بشکنه!
روشنک جان اگه تو حالت ایستاده مشخص باشه بیرون زده باشه عجیبه؟ مثلا از نظر طولی حدود شش سانت باشه از نظر حجم هم دقیقا مثل بادوم هندی که پایینش بزرگتره (اه اه حالا همه از بادوم هندی بدشون میاد :() --- کسی در مورد درمان سلولیت چیزی نمی دونه :(